Що найбільше подорожчало у Львівській області

Що найбільше подорожчало у Львівській області.

Що найбільше подорожчало у Львівській області. Фото: Юрій Богун

Події
26 березня 2022 15:31

Споживчі ціни у Львівській області у лютому 2022 року порівняно з попереднім місяцем підвищилися на 1,6%, з початку року – зросли на 3,2%. Найбільше минулого місяця подорожчали овочі, хліб і сир. Про це повідомили у Головному управлінні статистики у Львівській області. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Львівській області у лютому порівняно з січнем 2022 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої підвищилися на 2,6%.

"Найбільше подорожчали овочі (на 14,3%). Ціни на хліб, рис, фрукти, консерви рибні в олії, сири м’які жирні, яловичина, фарш м’ясний, каву підвищилися на 4,6–3,1%; птиця (тушки курячі), кондитерські вироби з борошна та цукру, пластівці вівсяні, пшоно, крупи ячні, борошно пшеничне, риба жива, охолоджена, чай, вода питна подорожчали на 2,9–1,6%. Водночас на 5,5% подешевшали яйця, на 5,0% – цукор, на 1,6% – крупи пшеничні, на 1,1% – риба морожена", – йдеться у повідомленні.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби підвищились у середньому на 0,7%. Тютюнові вироби подорожчали на 1,8%, водночас алкогольні напої подешевшали на 0,5%.

Споживчі ціни у Львівській області у лютому 2022 року порівняно з попереднім місяцем підвищилися на 1,6%, з початку року – зросли на 3,2%.Споживчі ціни у Львівській області у лютому 2022 року порівняно з попереднім місяцем підвищилися на 1,6%, з початку року – зросли на 3,2%.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах