У Львові за пільговою ціною чіпують собак та котів – де та коли

У Львові за пільговою ціною чіпують собак та котів – де та коли

У Львові за пільговою ціною чіпують собак та котів – де та коли Фото: unsplash.com/Lydia Tan (умовне)

Події
22 червня 2022 13:33

До 30 червня у ЛКП «Лев» послуга з реєстрації та чіпування собак і котів – за пільговою ціною. Також у цей період господарі можуть безкоштовно отримати паспорт для тварин.

Як пояснили у ЛКП «Лев», тварини, які потрапляють до них, переважно у минулому мали господарів. Проте ідентифікувати попередніх власників неможливо, якщо тварина не зареєстрована та не чіпована.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«У Львові зараз проживає багато внутрішньо переміщених осіб разом зі своїми домашніми улюбленцями, які також губляться. Хочемо нагадати як львів’янам, так і гостям міста – єдиний надійний спосіб не втратити друга – зареєструвати свою собачку чи котика в Міжнародній базі реєстрації домашніх тварин. Окрім цього, згідно з ухвалою Львівської міської ради «Про затвердження Правил утримання і поводження з домашніми тваринами у м. Львові» чіпування є обов'язковим!», – інформують у ЛКП «Лев».

Так, після реєстрації улюбленець отримує реєстраційну картку, жетон і мікрочіп, який міститиме необхідну контактну інформацію про тварину та її власника. Зареєструвавши улюбленця у період із 21 до 30 червня, господарі також можуть оформити та отримати паспорт для кота чи собаки у подарунок.

ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56 у Львові.

Нагадаємо, у Львові потрібні волонтери для вигулу собак. Охочих просять зголоситися у комунальне підприємство «Лев», що на вулиці Промисловій, 56. Обіцяють неймовірний заряд позитиву на весь день.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах