Львівським десантникам вручили державні нагороди – фото

Львівським десантникам вручили державні нагороди

Львівським десантникам вручили державні нагороди Фото: facebook.com/80brigade

Події
25 липня 2022 08:39

Підрозділ львівської 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, яка воює на сході України, нагородили державними нагородами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Командуючий Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський під час візиту нагородив військовослужбовців бригади за мужність, героїзм і відвагу проявлені під час виконання бойових завдань. Вручив державні, відомчі нагороди та цінні подарунки.

Львівським десантникам вручили державні нагородиЛьвівським десантникам вручили державні нагороди Фото: facebook.com/80brigade

«Командуючий, звертаючись до військовослужбовців відмітив, що їхня сила, відвага і професіоналізм не дали ворогу розвинути наступ і просунутись вглиб України. Також генерал-полковник Олександр Сирський побажав усім твердості, сили й здоров’я, щоб пошвидше вибити ворога з нашої землі і повернутись з перемогою цілими і неушкодженими до рідних», – повідомили у службі зв’язків з громадськістю 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ.

Львівським десантникам вручили державні нагородиЛьвівським десантникам вручили державні нагороди Фото: facebook.com/80brigade

Також військові повідомили, що бої були важкі. Ворог направляв на позиції 80-ї бригади значні сили, намагаючись кількісною перевагою проламати оборону.

«Втім крилата піхота витримала навалу, не допустила прориву і нанесла окупантам суттєві втрати. Як то кажуть – «veni, vidi, vici» – «прийшов, побачив, переміг»», – йдеться у повідомленні.

Під час боїв було знищено 35 російських танків, близько 40 одиниць броньованої техніки (БТР, БМП, ББМ), 1 – БПЛА, 1 – САУ.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах