На Бущині чоловік отримав опіки під час пожежі, згоріли літня кухня, гараж та зерно

На Бущині чоловік отримав опіки під час пожежі, згоріли літня кухня, гараж та зерно

На Бущині чоловік отримав опіки під час пожежі, згоріли літня кухня, гараж та зерно Фото: lv.dsns.gov.ua

Події
10 серпня 2022 10:40
Автор: Юрій Богун

На Бущині чоловік отримав опіки під час пожежі, згоріли літня кухня, гараж та зерно. Про це повідомляє Головне управління Держаної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

9 серпня о 12:01 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в селі Бачка Золочівського району. Пожежа виникла в дерев'яній літній кухні, розміром 15х5 метрів.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику вогонь швидко поширився дерев’яними конструкціями будівлі та встиг перекинутись на поруч розміщений гараж. Також, існувала загроза перекидання вогню на поруч розміщений житловий будинок.

На Бущині чоловік отримав опіки під час пожежі, згоріли літня кухня, гараж та зерноНа Бущині чоловік отримав опіки під час пожежі, згоріли літня кухня, гараж та зерно Фото: lv.dsns.gov.ua

63-річний чоловік намагався самостійно ліквідувати загорання. Однак, отримав термічні опіки двох рук та обличчя II ступеня. Потерпілого в стані середньої важкості госпіталізовано у Буську центральну районну лікарню.

Внаслідок пожежі вогнем знищено літню кухню повністю, гараж на площі 18 квадратних метрів , побутову техніку на площі 70 квадратних метрів, господарський інвентар на площі на 20 квадратних метрів, речі домашнього вжитку на площі 50 квадратних метрів, одну тону зерна. Також пошкоджено обшивку на житловому будинку на площі 20 квадратних метрів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах