Міністр оборони Олексій Резніков може залишити свою посаду – ЗМІ

Міністр оборони Олексій Резніков може залишити свою посаду – ЗМІ.

Міністр оборони Олексій Резніков може залишити свою посаду – ЗМІ. Фото: sud.ua

Події
05 лютого 2023 15:31

Наступного тижня міністра оборони Олексія Резнікова можуть відправити у відставку, його місце, найімовірніше, займе чинний очільник ГУР Кирило Буданов.

Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на свої джерела.

На посаду Резнікова розглядають професійного військового, один з головних кандидатів — Буданов. Зазначають, що він вже шукає собі заміну на місце глави ГУР.

"Кирилу дуже важко йти з ГУР, він не хоче в МО, бо розуміє, що це величезна бюрократична машина. Але роздумувати часу вже особливо немає" – пояснює джерело серед силовиків.

Наразі команда президента роздумує, куди перевести Резнікова, адже "ні в кого в ОПУ немає сумнівів, що він повинен залишитися в команді".

Як варіант розглядається, що Резніков стане новим міністром юстиції. За даними УП, чинного міністра Дениса Малюську можуть відправити послом в одну із європейських країн.

На питання журналістів УП "чи це останнє його інтерв’ю на цій посаді" чинний міністр оборони відповів: "У мене жодних розмов, що я маю припинити діяльність на цій посаді не відбувалося. Я повторю свою відповідь іншим ЗМІ: "Кожен чиновник повинен усвідомлювати, що на своїй посаді він не на все життя. Він має почати етап і завершити його".

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко подав у відставку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах