Дивись, який ближче: 12 майданчиків Львова для роздільного збору твердих відходів

У Львові визначено 12 майданчиків для роздільного збору сміття.

У Львові визначено 12 майданчиків для роздільного збору сміття.

Транспорт та інфраструктура
19 лютого 2019 15:43

У Львові визначено дванадцять майданчиків для роздільного збору твердих побутових відходів. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Десять майданчиків розташовані на території, підпорядкованій комунальному підприємству "Південне". Адреси: В. Великого, 65; В.Великого, 79; В. Великого, 83-89; В. Великого, 85а; В. Великого, 91, В. Великого, 113; В. Великого, 117; В. Великого, 54а; Симоненка, 3.

Ще два – на Жовківській, 18 та Льва, 4А. Ці майданчики нині перебувають на етапі створення.

Як запевнили у міськраді, роздільний збір твердих побудових відходів вже здійснюється і у львівських школах. На Сихові навчальні заклади вже обладнанні паперовими контейнерами для роздільного сортування. 26-27 лютого буде організовано централізований забір вторсировини, за яку школи отримають гроші.

"Хочемо це запустити для всіх шкіл на постійній основі. Крім цього, планується встановлення в школах збору пет-пляшки, скла і харчових відходів. Також ми досягли домовленості з чотирма ОСББ, на території яких ми ставимо контейнери для скла і паперу", – розповів директор департаменту з питань поводження з відходами Сергій Сало.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах