Дивись мапу: що відремонтують у Галицькому районі цього року

Що ремонтуватимуть у Галицькому районі: інтерактивна мапа

Що ремонтуватимуть у Галицькому районі: інтерактивна мапа

Транспорт та інфраструктура
20 лютого 2019 15:56

У Галицькій районній адміністрації розповіли що і коли ремонтуватимуть у 2019 році. Цього року у переліку капітальний ремонт дев’яти вулиць.

Йдеться про вулиці Дібровну, Руданського, Щепкіна, Липову Алею, Коперника (від вул. Грабовського до Колесси), Богдана Хмельницького, Татарську та Тарнавського. Частково деякі з цих вулиць почали ремонтувати торік, повідомляє tvoemisto.tv.

Зокрема, цьогоріч відремонтують житловий будинок на Кривоноса, 25, встановлять пандус на проспекті Свободи, 6/8, відремонтують ліхтар на Ляйнберга, 2, та ліфти на Чорновола, 1, Кримській, 28, Гнатюка, 20/22 та Галицькій, 19.

Окрім цього, планують створити проектно-кошторисну документацію на ремонт приміщень, в яких розташована скаутська організація "Пласт".

У 2019 році запланували відремонтувати та облаштувати дитмайданчик на площі Святого Теодора, двори на Свєнціцького, 5, 7, 9 та 11, Куліша, 66, Франка, 52-56, Зарицьких, 40, Шпитальній, 18-20а, сквери на Рибній та площі Святого Юра, підпірні стінки на Лазневій та Просвіти.

На демонтаж стели Монумента Слави на Стрийській виділили ще 300 тисяч гривень, а на зведення пам’ятника на перехресті Снопківської та Стуса – 350 тисяч гривень. Роботи планують завершити у квітні та травні відповідно. Фонтан "Кульбаба" на площі Галицькій почнуть реконструювати у червні. Його вартість становить 4 млн гривень.

Нагадаємо, цьогоріч у Львові проведуть масштабні роботи з капітального ремонту головних магістральних доріг. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Ремонт по-львівськи: асфальт зійшов разом зі снігом

Відремонтували: вулицю Просвіти відкривають для проїзду

За 28 мільйонів: біля Львова з'явилась нова транспортна розв'язка

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах