Так краще: на Замарстинівській зріжуть всі дерева

На Замарстинівській зріжуть всі дерева

На Замарстинівській зріжуть всі дерева

Транспорт та інфраструктура
21 лютого 2019 16:19

На вулиці Замарстинівській у Львові екологи рекомендують зрізати всі дерева. Під час реконструкції цієї вулиці всі насадження знесуть.

"До нас час від часу звертався підрядник ТзОВ "Онур". Під час робіт працівники натрапляли на високорослі дерева, коріння яких пошкоджують під час заміни мереж, що загрожує їхньому подальшому існуванню", – розповів у коментарі Tvoemisto.tv заступник директора "Львівавтодору" Євген Калитич.

За його словами, на місце виїхали екологи і виявили, що всі дерева мають непривабливий вигляд, пошкоджені омелою та іншими хворобами.

Відтак, було прийняте рішення знести всі дерева. На їхньому місці насадять нові, між якими облаштують паркувальні кишені.

"Дизайнери проектувальника мають вирішити, яким чином їх насаджувати, аби не заважати комунікаціям", – зазначив Євген Калитич.

Зокрема, на вулиці мають замінити колектор, комунікації, прокласти трамвайні колії та замостити вулицю бруківкою. Частково використають ту, яка була на цій вулиці під асфальтом. Це, за словами Євгена Калитича, приблизно 30%. Решту вулиці замостять бруківкою, яку демонтують під час реконструкції вулиці Богдана Хмельницького.

Нагадаємо, навесні проект реконструкції вулиці Замарстинівської у Львові відправили на доопрацювання, а роботи на вулиці зупинили на невизначений термін. Згодом, в серпні на Замарстинівській розпочали роботи із заміни колектора. Загальна вартість запланованого ремонту 84,5 мільйонів гривень – ділянки вулиці Замарстинівської від вулиці Гайдамацької до Торф’яної.

Додамо, цьогоріч у Львові проведуть масштабні роботи з капітального ремонту головних магістральних доріг. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Ремонт по-львівськи: асфальт зійшов разом зі снігом

Відремонтували: вулицю Просвіти відкривають для проїзду

За 28 мільйонів: біля Львова з'явилась нова транспортна розв'язка

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах