Зроби селфі: на День Незалежності Львовом їздитиме столітній трамвай

У День незалежності львівськими вулицями курсуватиме реконструйований ретро-трамвай.

У День незалежності львівськими вулицями курсуватиме реконструйований ретро-трамвай.

Транспорт та інфраструктура
23 серпня 2019 16:25

До Дня незалежності комунальне підприємство "Львівелектротранс" відреставрувало ретро-трамвай, який вже 24 серпня кататиме містян і туристами вулицями старовинного Львова. 

Як повідомили у  комунальному підприємстві "Львівелектротранс", трамвай Sanok SW1 був виготовлений понад 100 років тому у Польщі.

"Під час ремонтних робіт ретро-вагон було перефарбовано у синій колір та колір слонової кістки, що за концепцією відповідає кольоровій гамі та лівреї, які були офіційними на той час у Львові", — йдеться у повідомленні.

Конструктори попрацювали не лише над іміджем вагону, також здійснено ремонтні роботи та технічно переобладнано застарілі системи. Під час реставрації відремонтовано колісні пари та пневмосистему гальмування та частково кузова.

"Вагон стане ще однією екскурсійною атракцією для туристів, що завітають до Львова", — прокоментував головний інженер вагоноремонтних майстерень ЛКП "Львівелектротранс" Андрій Калник.

Планований виїзд із депо №1, що на вул. Городоцька, 185, — об 11.00. Відповідно, оновлений ретро-трамвай можна буде побачити у центрі міста на площі Ринок орієнтовно об 11.20 — 11.30.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах