Без паніки: львів'ян і туристів закликають зберігати спокій

У середу, 20 листопада, у Львові звучатимуть сирени, містян просять не панікувати.

У середу, 20 листопада, у Львові звучатимуть сирени, містян просять не панікувати.

Транспорт та інфраструктура
19 листопада 2019 17:44

У середу, 20 листопада, у Львові звучатимуть сирени, містян просять не панікувати.

Як повідомили у Львівській міськраді, цього дня у місті відбудеться навчальне оповіщення населення міста та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі інформації через засоби теле- та радіомовлення. 

"Сирени звучатимуть упродовж 5 хвилин — з 14:50 по 14:55. Їх вмикатимуть з навчальною метою, тому практичні заходи відпрацьовувати не будуть. Також для визначення рівня та якості озвучення, проводитимуть електронне опитування мешканців", — йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що уривчасте звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту "Увага всім". Почувши його, потрібно одразу ввімкнути гучномовці проводового радіомовлення, налаштувати ефірні радіоприймачі на частоту 103,3 МГц в ФМ-діапазоні, а телевізійні приймачі переключити на ефірний канал аналогового телебачення "Перший Західний" (57) канал і на ефірний канал цифрового телебачення "UA: Львів", та прослухати повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Для визначення рівня озвучення сигналами електричних сирен території міста Львова, буде електронне опитування населення. Для цього достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти за посиланням  та відповісти на декілька запитань.

За результатами опитування опрацюють карту покриття звуковими сигналами цивільного захисту. Опитування триватиме з 15.00 20 листопада до 24:00 30 листопада.

Лбговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах