Куди поїдемо: один з тролейбусів Львова змінить маршрут

Наступного місяця тролейбус №23 поїде змінить свій маршрут. Фото міськради (умовне)

Наступного місяця тролейбус №23 поїде змінить свій маршрут. Фото міськради (умовне)

Транспорт та інфраструктура
16 вересня 2020 14:59

Наступного місяця тролейбус №23 поїде змінить свій маршрут. Із другої половини жовтня він курсуватиме на Хуторівку, а не до автовокзалу на Стрийській.

Як повідомив Tvoemisto.tv керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, оновлений маршрут виглядатиме так: Ряшівська – Виговського – Володимира Великого – Тролейбусна – Наукова. Далі замість того, щоб повертати на Стрийську, поїде прямо на Хуторівку. А у зворотному напрямку: Хуторівка – Стрийська – Рубчака – Тролейбусна – Володимира Великого – Виговського – Патона – Ряшівська.

За словами Ореста Олеськіва, всім, хто добирався тролейбусом з Ряшівської до автовокзалу, слід пересідати на 22-й або 25-й тролейбуси, купуючи пересадкові квитки. 

«Із Ряшівської можна буде їхати тролейбусом №23, а на перехресті Наукова-Стрийська пересісти на 22-й або 25-й тролейбуси. Для львів’ян доступні пересадкові квитки, які коштують 8 грн. Їх можна купити в електронному вигляді через різні сервіси, SMS або в терміналах, які розташовані на зупинках. Пересадковий квиток діє упродовж 90 хвилин з безкінечною можливістю пересадок з одного електротранспорту на інший», – зазначив він.

Протяжність тролейбусу №23 зараз і з жовтня залишиться майже однаковою. Передбачається, що рух по Хуторівці буде швидший, ніж по Стрийській, адже з’явиться окрема смуга для громадського транспорту.

Скільки саме тролейбусів курсуватиме на оновленому маршруті, залежатиме від попиту. Зараз на маршруті №23 курсує 5 тролейбусів.

Нагадаємо, у Львові тривають завершальні роботи з реконструкції вулиці Хуторівки, ремонт якої розпочали ще в січні цього року.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах