Де саме: у Львові облаштують дев’ять нових транспортних зупинок

У Львові облаштують дев’ять нових транспортних зупинок. Фото: static.fjcdn.com (ілюстративне)

У Львові облаштують дев’ять нових транспортних зупинок. Фото: static.fjcdn.com (ілюстративне)

Транспорт та інфраструктура
06 листопада 2021 12:38

У Львові планують облаштувати дев’ять нових зупинок громадського транспорту. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як розповів начальник управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів, три зупинки облаштують, зважаючи на звернення мешканців та відповідно до рішенням комісії з безпеки дорожнього руху, для вже існуючих маршрутів.

Так, нові зупинки громадського транспорту з’являться на вулиці Стрийській, 107, вулиці Гетьмана Мазепи та вулиці Виговського. Ще 6 зупинок облаштують на перспективу в Шевченківському районі Львова, у зв’язку з відкриттям нового маршруту.

Замовниками робіт з облаштування павільйонів зупинок громадського транспорту будуть районні адміністрації. Деякі павільйони встановлять ще в цьому році.

Крім того, відповідно до рішення виконкому, зупинку громадського транспорту у Брюховичах, що на вулиці Львівській, 20, перейменували на «Музей модерної скульптури Михайла Дзиндри», для популяризації Музею та з нагоди 100-річчя з дня народження скульптора.

Нагадаємо, від 3 листопада тролейбус №22 курсуватиме Львовом за частково зміненим маршрутом. Крім того, відновив роботу львівський тролейбус №23.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах