Замість занедбаного магазину на Сихові у Львові збудують десятиповерхівку

Замість занедбаного магазину на Сихові у Львові збудують десятиповерхівку

Замість занедбаного магазину на Сихові у Львові збудують десятиповерхівку Фото: pexels.com

Транспорт та інфраструктура
23 грудня 2021 10:44

На вулиці Зеленій у Львові збудують 10-поверховий житловий комплекс із офісами, двома видами паркінгів та відкритою терасою на даху.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови і обмеження.

Зараз на території майбутньої забудови розташована занедбана будівля магазину, яку мають знести. Ділянка для будівництва на вулиці Зеленій, 267 має площу 0,28 га. Замість існуючого будинку зведуть 10-поверхівку з офісами на двох перших поверхах і квартирами на решті восьми поверхах. У житловому комплексі передбачений підземний та наземний паркінги на 92 місця, повідомляє zaxid.net.

На вулиці Зеленій у Львові збудують 10-поверховий житловий комплексНа вулиці Зеленій у Львові збудують 10-поверховий житловий комплекс Фото: zaxid.net.

Головний архітектор Львова Антон Коломєйцев зазначив, що забудовник планує облаштувати відкриту терасу на даху будинку та віддати 200 м2 місту під облаштування медіатеки.

Згідно з детальним планом цієї території, ця ділянка для майбутньої забудови розташована у громадській зоні, яка дозволяє будівництво житла на верхніх поверхах будинків.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах