Оздоровчий комплекс "Вернигора"

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Відпочинково-оздоровчий комплекс "Вернигора" розташований посеред древнього лісу поруч зі селом Модрич.

До послуг гостей запропонують дерев'яні котеджі та безкоштовний Wi-Fi, а також тенісний корт, футбольне поле і спа-центр з критим басейном, лазнею і тренажерним залом.

Декоровані в сучасному стилі номери лікувально-рекреаційного комплексу "Вернигора" оснащені кондиціонером, холодильником, усім необхідним для приготування гарячих напоїв та окремою ванною кімнатою з банним халатом, тапочками і феном.

Великий ресторан комплексу працює за принципом "шведського столу". Тут гості зможуть поснідати, а також достойно оцінити збалансований асортимент страв європейської та української кухні під час обіду й вечері. Окрім того, у готелі "Вернигора" також пропонується спеціальне дієтичне харчування для гостей з особливими потребами.

В ігровій кімнаті встановлено сучасні м'які крісла та більярдний стіл. До того ж на території комплексу можна орендувати велосипеди і квадроцикли, а також зіграти у волейбол. Дітям неодмінно сподобається невеликий зоопарк та ігровий майданчик.

У розпорядженні гостей перебуватиме безкоштовна автостоянка на території закладу, яка постійною охороняється. За додаткову плату гостям надаються послуги трансферу до Трускавця (3,5 км), а взимку - ще й до гірськолижних курортів "Буковель" і Славське. 

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...