Екскурсія мистецьким центром "Замок Свірж"

Екскурсія мистецьким центром "Замок Свірж" - фото: karpatium.com.ua

с. Свірж, Львівська область

07 травня 2022 - 14 жовтня 2023, 10:00 - 16:00

80 - 0 грн.

Вже цих вихідних [12.10.24 - 13.10.24] Культурно-мистецький центр Замок Свірж закінчує робочий сезон.

Відвідувачів чекають у суботу та неділю з 10:00 по 17:00 годину.

Свірзький замок розташований у селі Свірж Перемишлянського району Львівської області.

Унікальна фортифікаційна пам’ятка ХV-XVI ст. сьогодні перебуває у користуванні Національної спілки архітекторів України. Будівля добре збережена, а внутрішній простір часто використовується для проведення заходів та зйомок кінофільмів.

Замок був одним з найважливіших фортець на заході України впродовж століть. У свій час він слугував резиденцією князів Рюриковичів, польських королів та шляхтичів.

Свірзький замок був зруйнований під час російсько-турецької війни у XVII столітті, а пізніше відновлений у стилі неоготики. Замок має велику історичну цінність та вважається однією з головних туристичних визначних пам’яток Львівської області. Сьогодні він є музеєм, де можна ознайомитись з історією замку та перебувати в його стінах, насолоджуючись красою середньовічної архітектури.

До Свірзького замку ви можете завітати не тільки, щоб подивитись на автентичну архітектуру, а й на мальовничу природу. Серед представників флори є бук пурпуролистий, вік якого налічує близько 180 років.

Екскурсії вихідного дня у замку Свірж проводяться для груп до 20 осіб. Щосуботи та неділі з 10:00 до 17:00.
Попередня реєстрація за телефоном +380 68 027 55 35.

Вартість екскурсії: 150 грн/особа, для студентів і пенсіонерів 80 грн/особа (діти до 12 років в супроводі батьків – безкоштовно).

Учнівські екскурсії: 80 грн/особа (дорослі супроводжуючі до 2-ох осіб – безкоштовно).

Членам спілки архітекторів, особам з інвалідністю, ветеранам бойових дій і АТО за пред’явлення посвідчення – вхід безкоштовний.

 

Последние новости