Гала концерт. Катерина Кухар та зірки українського балету

Гала концерт. Катерина Кухар та зірки українського балету - фото

пр. Свободи, 28

16 березня 2021, 19:00 - 20:00

+38(032)255-49-60

+38(032) 235-65-86

420 - 2000 грн.

16 березня на сцені Львівського театру опери та балету пройде святковий гала-концерт “Катерина Кухар та зірки українського балету" у Львові. У концерті також візьме участь прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов.

Програма вечора буде складатися з фрагментів найкращих балетів у виконанні артистів Національної опери і неперевершеної пари у головній ролі — Катерини Кухар і Олександра Стоянова.

Нагадаємо, Катерина Кухар – українська акторка балету, прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка, заслужена артистка України. Народна артистка України. Її запрошують танцювати на кращі балетні сцени світу, а в Україні завдяки її імені балетне мистецтво здобуло більше шанувальників. Кухар – символ сучасного українського балету.

Олександр Стоянов – український танцівник балету, прем’єр Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка, заслужений артист України.

Концерт перенесено з 5 січня.

"Катерина Кухар — це сучасна балерина, яка вже увійшла в історію світового балету і підкорила не одну  сцену. Любов, пристрасть, неймовірні партії, почуття та темперамент. Все це — неперевершена пара танцівників на сцені та у житті — Катерина Кухар та Олександр Стоянов!", - зазначають організатори.

 

Последние новости