Вівальді "Пори року"

Вівальді. "Пори року" || фото: Роман Тупись

вул. Бандери, 8

22 жовтня 2024, 19:00 - 20:00

28 вересня 2024 - 28 жовтня 2024, 21:00 - 22:00

06 листопада 2024, 21:00 - 22:00

+38 (032) 255-40-55

100 - 300 грн.

Цикл "Пори року" Антоніо Вівальді – справжній бестселер у світі музики. Почути його наживо ви можете у Львівському органному залі у виконанні скрипки та органа.

Подібно до природи, ця музика переповнена емоціями. Цикл складається з чотирьох концертів – "Весна", "Літо", "Осінь", "Зима", кожен з яких має по три частини. Ця музика миттєво впізнається з перших нот і розкриває перед вами атмосферу кожної пори року.

Дует скрипки й органа розкриє всю гаму почуттів – весняної радості, літньої пристрасті, осінньої меланхолії та зимового спокою.

Виконавці:

Руслан Пащак – скрипка

Олена Мацелюх – орган

Тривалість: близько години.

Про виконавців:

Руслан Пащак – скрипаль Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії. Закінчив Тернопільський музичний коледж Соломії Крушельницької (клас викладачки Надії Буртняк).

Протягом навчання в музичній академії брав участь у проєктах з оркестром Львівської філармонії, INSO Lviv, оркестром Львівського оперного театру, оркестром K&K Philharmoniker, Ukranian Festival Orchestra, оркестром Луганської філармонії. Виступає як соліст у Львівському будинку органної та камерної музики. 

Олена Мацелюх – органістка, солістка Львівського органного залу.

Розпочала свою органну кар’єру у 2010 році у Львівському органному залі. Підготувала десятки сольних органних програм. 

Олена Мацелюх відома як одна з найактивніших концертних органісток країни. Постійна учасниця Бахівських Фестивалів у Брно (Чехія) та у Вроцлаві (Польща). 

Організаторка багатьох органних фестивалів у Рівному, Луцьку, Кременці, Івано-Франківську, Чернівцях, Львові.

Последние новости