Як у Львові відкривали Форум видавців (фоторепортаж)

фото з сайту ipress.ua

9 вересня, о 19:00 у Львівській обласній філармонії відбулася подія виняткової атмосферності та комунікації – Урочисте відкриття Львівського міжнародного літературного фестивалю в рамках 22 міжнародного книжкового форуму видавців у Львові.

фото: tvoemisto.tv

Вперше організатори запросили бізнесменів, політиків та всіх охочих долучитися до ?відкриття найбільшої культурної події України і найбільшого українського книжкового ярмарку.

Гості вечора першими переглянули виставку книжок, представлених на конкурс "Найкраща книга форуму-2015" та долучилися до благодійної ініціативи.

Щасливці, що потрапили на відкриття, мали змогу послухати шанованих спікерів – Владику Бориса Ґудзяка, єпископа УГКЦ у Франції, країнах Бенілюксу та Швейцарії, Генрі Марша, британського нейрохірурга світового рівня, Ольгу Гнатюк, україністку, професора НаУКМА (Польща). Лейтмотивом їхніх надихаючих промов стали терпимість, милосердя, культура.

Музичним "акордом" став виступ академічного молодіжного симфонічного оркестру INSO-Lviv, саме вони перемогли на "Битві хорів" в Одесі, солістки Римського і Мадридського оперних театрів Софії Соловій, скрипаля-віртуоза Олександра Божика. 

Провів вечір вже традиційно Володимир Бєглов, який відомий за проектом "The Ukrainians".

Фото Андрія Поліковського

 

Джерело: tvoemisto.tv                                                                                                                                 

Львів у новинах:

10 книг з форуму, вартих вашої уваги і часу 

Львів'яни вийшли з пікетом проти видавництва "Фоліо"(фото) 

Сьогодні ввечері перекриють рух на перехресті Коперника – Свободи

 

 

 

 

 

 

 

Последние новости