На природу: бази відпочинку поблизу Львова (ціни 2016)

Цього літа сонечко припікає по-справжньому гаряче. Тому висидіти в помешканні в спекотні дні неможливо і народ чимчикує на природу, до життєдайних озер і рік. Якщо у Вас не складається поїздка в Карпати на декілька днів, можна чудово відпочити і поблизу Львова. Адже навколо - є  райські куточки, де можна з користю і приємно провести час. А куди саме слід поїхати, підкаже VG Львів.

Читайте також Біля Львова відкрився великий пляжний комплекс: відгуки львів'ян

 Готелі з басейнами в Карпатах: фото, ціни 2016 (частина перша)

Готелі з басейнами в Карпатах: фото, ціни 2016 (частина друга)

Де можна відпочити і поплавати поблизу від Львова

Де поплавати у Львові:огляд відкритих басейнів (ціни, адреси)

Цікаве місто: ТОП подій літа у парках Львова


Озерний край

Неподалік від Львова, біля містечка Пустомити, розташувалась база відпочинку "Озерний Край". Ця місцина зусібіч оточена ставками, тому нагадує затишний острівець. Для відпочинку тут облаштовані альтанки, в яких можна посидіти на свіжому повітрі,  є   ресторан з "морським " залом, ставок з піщаним пляжем, великий банкетний зал на 300 осіб, дитячий ресторан "Буратіно", де можна відзначити урочисті події ваших маленьких чад. А якщо захочете залишитись тут на  декілька днів – до ваших  послуг готель.  

                                                                                                                                            Оренда номерів напівлюкс - 350 грн. (напівлюкс на 2 особи).

Розваги – футбол, великий теніс - 200 грн за 1 годину,

спортивна риболовля - 300 грн. вхід, за рибу окремо,

сауна - 200 грн. за 1 годину,

трнажерний зал - безкоштовно,

оренда альтанок на пляжі - будні дні -200 грн, вихідні - 300 грн.,

оренда мангалу на пляжі - 30 грн.

кухня – українська, європейська. Переважають рибні страви.

Готують смаженого коропа, бички, білого амура, камбалу, пеленгаса.

Ціна за 100 грамів – від 30 грн.

Телефон: 067-6767770

Адреса: м. Пустомити, вул. Ставкова, 60

Як добратись

"Озерний край" розташований дуже близько від залізничної станції Пустомити на вул. Ставковій, 60. Найкращий спосіб доїхати до озер – сісти на електричку Стрийського або Лавочного напрямку. Окрім того, до Пустомитів зі Львова їздять маршрутки: №116 – щопівгодини їде з проспекту Червоної Калини, №141 – кожні 10 хвилин відправляється з Приміського вокзалу. Їхати автобусом доведеться приблизно годину, а потім ще немало йти пішки, тоді як на машині добратися до "Озерного краю" зі Львова можна за 20-30 хвилин.


Відпочинковий комплекс "Бухта Вікінгів"

 

"Бухта вікінгів" розташована в заповідному урочищі Старосельського лісництва, яке знаходиться за 12 км від  кільцевої дороги в напрямку Бібрки.  Комплекс відпочинку розташувався серед вкритих лісами пагорбів. Лише 20 хвилин на авто - і ви потрапляєте в маленькі Карпати.

На базі є SPA-комплекс, комфортабельні номери з супутниковим телебаченням, ресторан на старовинному човні, баня на березі озера, альтанки з мангалами посеред лісу, банкетна альтанка на 200 осіб.

Оренда номерів – від 400 грн (зі сніданком) до 1.500 грн (номер люкс).

Розваги – пляж з дитячим містечком та надувними атракціонами; катання на човнах та катамарані; рибалка, пейнтбол, стендова стрільба в тирі з АКМ та зі штурмової гвинтівки; спортивні та дитячі майданчики: футбол, волейбол, теніс, хокей на роликах, більярд, настільний теніс, петанк.

Діє прокат велосипедів, роликів, човнів, веломобілів. Є мотузковий парк,  траси трьох рівнів складності – від найпростішого до екстремального. Нові враження подарують також два зіп-лайни над озером довжиною 400 метрів.

Для проходження мотузкового парку передбачили спеціальне спорядження Petzl: захисний шолом, карабіни Petzl, самостраховка Singing Rock, обв’язка  Pandion Petzl, ролик для зіп-лайну Petzl.

катання на човні  та катамарані - 80 грн. за 30 хв.

катання на одномісному веломобілі -100 грн. за 1 годину, на двомісному - 150 грн.

оренда велосипеда - 80 грн. за 30 хв.

Кухня – європейська, українська, є італійські страви.

Відвідувачі найчастіше  замовляють  ягня на вертелі, шашлик з баранини (100 грамів шашлика – 48 грн), стейки з лосося – 95 грн за 100 г, форель – 70 грн за 100 г, коропа – 45 грн за 100 г. Можна  також пообідати борщем за 55 грн та варениками за 55 грн.

Телефон: (067) 512 55 55

Адреса: 12 км від Львова у напрямку Бібрки , траса Н09

 


База відпочинку " Грант Резорт"

Готельно-відпочинковий комплекс "Гранд-Резорт" розташований посеред  лісу. До послуг відвідувачів – озерце з піщаним пляжем, дитячий майданчик, недорогі готельні номери різних категорій (всього – 65). Крім готельних номерів тут є також  7 котеджів

Розваги – риболовля, сауна.

Ціни

оренда номерів – від 450 до 1.200 грн.

оренда малих котеджів на березі озера (4) - 900 грн.

оренда великих котеджів (3)    - 1.200 грн.

сауна за 1 годину - 200 грн.

2 години - 400 грн.

вхід, в'їзд на пляж  у будні  - 40 грн.

у вихідні  - 80 грн.

Телефон:(050)330-63-82; .

Адреса: Львів, Пустомитівський р-н, с.Басівка тел: +38(050)330-63-82   

 


Відпочиковий комплекс " Козацька Рада"

Буквально в двох кілометрах від Львова розташувався відпочинковий комплекс "Козацька Рада". Особливістю цього відпочинкового комплексу є те, що тут можна  порибалити на озерах. Причому без вихідних. Правда, нічна рибалка тут заборонена.

До послуг  відпочиваючих - ресторан "Панорама-паб", альтанки з мангалами і, звичайно ж, рибалка.

Оренда альтанки – 350 - 550 грн.

Розваги: рибалка, лазня на дровах.

Кухня – українська, європейська.

Фірмова страва – ребра по-козацьки (порція – 350-400 грн), деруни по-козацьки, деруни великі з підливою з білих грибів (350 гр) – порція коштує 59 грн.

Особливою популярністю у відвідувачів користується струг (форель) власного копчення (38 грн за 50 г), перепілка власного копчення – 35 грн за 50 г.

Телефон: (067) 371 00 34

Адреса: Львів, с. Сокільники, вул. Дубівка, 1а.


Парк-готель " Древній Град"

Це єдиний   парк-готель на території Західної України в стилі стародавнього Галицького городища. Тут є  сосновий парк з екзотичними клумбами і фонтан. Подвір’я  готелю має вигляд подвір’я замку з оборонною фортецею та котеджами з грубого каменю посеред лісу. Так у комплексі хотіли відтворити для гостей самобутність княжих часів.  

Для відпочинку є 34 одноособові та двоособові номери різних категорій, а також 35 дворівневих котеджів. 

Ресторан комплексу "Хата воєводи" має кілька зал на першому і другому поверхах. Є цікава зала зі скляними стінами, віп-зала у вигляді мисливського шатра, а також відкриті колиби біля фонтану. Два поверхи закладу надають змогу розмістити до 140 осіб. Ковані свічники, ексклюзивні меблі, VIP-зал у стилі шатра, старовинний камін, які відтворюють княжу добу.

Відпочинковий комплекс розташований на 7-му кілометрі Київської траси за 15 хвилин їзди від центру міста.

Нещодавно тут відкрили  аква - комплекс "Rumbambar Swim&Dance, де можна позасмагати і покупатись. На території комплексу є два дитячих басейни і один басейн для дорослих. Місце з парасолькою

Оренда номерів – від 850 грн, котедж – 1.500 грн.

Розваги: 2 сауни, дитячий та спортивний майданчики.

Кухня – європейська, українська. В меню левову частку займають пропозиції з м’яса та риби. Причому рибу можна самостійно вибирати в акваріумі, яку приготують кухарі.  Поряд з українськими варениками та баношами пропонують і європейські страви ("цезарі", шпинатні зупки, каре з ягнятини).

М'ясо на мангалі (баранина) – 85 грн за 100 г, (загортанці) голубці – велика порція  з підливою з білих грибів – 85 грн, деруни з м'ясом та підливою з білих грибів – велика порція – 140 грн, пиріг гречаний з печі (300 г) - 80 грн.

Телефон:  (096) 235 10 00. 

Адреса: Пустомитівський район, кемпінг, 7-й кілометр Київської траси.

 


База відпочинку "Мостище"   

На території бази відпочинку "Мостище" ландшафт доповнює озеро. Від джерела з високого підйому розпочинається гірський хребет. 

Місцевість посічена долинами і улоговинами, багата на  джерела  різних смаків і температури води.

У глибині лісу більшість маршрутів розпочинаються з села Романів. Екзотику на маршруті створюють сухі яри, великі зарослі кущів, завислі чи похилені дерева. Зустрічаються на шляху вирви майже ідеально круглої форми; вони залиті водою або сухі, а біля них кілька землянок і залишки траншеї; також кілька дивних валів з ровами.

Оренда великої альтанки - 120 грн. за добу (12-16 чоловік)

звичайної   - 100 грн. на добу (8-10 чоловік)

оренда  тераси  - 150 грн. на добу (до 25 чоловік)

розваги: теніс настільний, більярд російський (60 грн. за 1 год), стрільба з гвинтівки (2 грн. за постріл), сауна (150 грн. за 1 годину до 6 чоловік). 

вхід на територію: дорослим - 20 грн. за добу, діти до 10 років 15 грн. за добу.

Телефон:  067 9525818

Адреса: село Мостище, Перемишлянський район (7 км від Бібрки). 


Галицька корона

 

До послуг гостей номери різних категорій, ресторан, літні альтанки, банкетний зал, конференц-зал, паб з караоке, дитячий та спортивний майданчик, фітнес-центр, сауна, автостоянка.

Всі номери укомплектовані класичним набором меблів, телевізором з плоским екраном, кондиціонером, санвузлом (у санвузлах є засоби гігієни, рушники, халати, тапочки), є безкоштовний Wi-Fi. 

Щоденно є сніданок - "шведський стіл". 

Гості можуть спостерігати за приготуванням м'яса та риби на мангалі, вибирати ступінь прожарки, соуси та приправи. 
Для наймолодших відвідувачів - дитяче меню та майданчик для ігор.

Послуги

- банкетний зал (на 140 і 300 осіб);
- конференц-зал, кімната для переговорів ;
- сауна;
- Wi-Fi;
- "шведський стіл";
- альтанки, мангал;
- атостоянка;
- автомийка, СТО;
- туристична інформація;
- дитячий і спортивний майданчик, пляжний волейбол, стрільба з лука, арбалета, метання ножів - 150 грн. за 1 годину; футбол, волейбол - 150 грн. за 1 год.
- для дітей - аніматор, який розважить наймолодших гостей та цікаво проведе з ними час.
А також - спеціальні пропозиції: шлюбна ніч, освідчення, конференц-тур, тур "У пошуках галицької корони", холостяцька вечірка, день народження та багато іншого. 
І номер для молодят - в подарунок.

Ціна за номери:
економ мотельний (за добу) - від 250 грн.

.економ - від 320 грн.

стандарт - від 360 грн.

покращений - від 460 грн.

напівлюкс -від 560 грн.

люкс - від 660 грн.

Оренда альтанки з каміном, витяжкою, посудом, музикою і іншими вигодами (до 22 осіб) - 1.500 грн.

альтанка за територією (20 осіб) - 400 грн.

альтанка, не оснащена мангалом, за територією комплексу, де можна посидіти з своїм алкоголем і наїдками (10 осіб) - 800 грн.

Телефон:+38 (032) 277-78-78.

Адреса: Львівська обл.,
Пустомитівський р-н,
смт Давидів, 
вул. С.Бандери, 86а

(10 км від Львова)  


База відпочинку "Криве озеро"

База відпочинку "Криве озеро" розташована неподалік від Львова, у Яворівському районі, в сосновому лісі. На території бази є озеро, ресторан, альтанки, сауна, готель, літні будиночки.

Сауна складається з двох окремих приміщень (кімнати відпочинку, парної, холодного басейну для занурення, душу, відро обливання) зі спареним басейном.

Вартість 1 сауни (мінімальне замовлення сауни-2 години):
Понеділок – Четвер-200,00 грн./год.(до 4-х осіб)
П`ятниця-Неділя – 240,00 грн./год.(до 4-х осіб)
Додатково з людини ,понад чотири особи – 30 грн/год
Плавання в басейні – 60 грн./год./ос.
*на час замовлення сауни-безкоштовно.
Послуги банщика – парильщика-20 грн./год.

На території  відпочинкового комплексу працює готель: 2 номери категорії “Стандарт” з можливістю проживання до 4-х осіб.
В кожному номері – телебачення, фен, косметика та банне приладдя.
Додаткова інформація:
Вартість номера на 2 особи – 400,00 грн
Вартість одного додаткового місця - 80,00 грн.

Вартість літнього будиночка за добу - 100 грн.

Оренда альтанок - від 200 до 400 грн. (за мангал і в'язанку дров платити не потрібно)

Катання на катамарані - 5 хв. - 25 грн.

Риболовля з своєю вудочкою - 120 грн. з людини, за рибу - окрема плата - від 60 до 70 грн.

Вхід і стоянка автомобіля - безкоштовно.

Телефон: 0963956916

Адреса: Львівська обл., Яворівський р-н, м. Новояворівськ, вул Зелена, 34


База відпочинку "Сосновий бір"

"Сосновий Бір" - це відпочинковий комплекс в сосновому лісі. 

Розташований в лісовій зоні на околиці міста Судова Вишня, 5 км від центру міста, 3,5 км від міжнародної траси Львів–Шегині. 
Зручний асфальтований під'їзд.

До комплексу входять 3 корпуси (67 місць), кафе (250 місць), сауни зі сіновалом. 

На території є 4 озера (3 з яких призначені для риболовлі, в одному можна купатись), комплекс альтанок з мангалами, футбольний та волейбольний майданчики, дитячий майданчик.

Харчування:

У літній період працює кафе. Комплексний обід — 70-100 грн

Сервіс, включений у вартість:

Паркінг. 
Інтернет Wi-Fi. 
Користування альтанкою та мангалом. 
Користування кухнею для самостійного приготування їжі (60 грн. за добу з номера) 
 

 Для тих, хто не проживає у готелі:

перебування на території — 15 грн з дорослого, крім тих, що проживають в готелі.

користування мангалом(40 грн.) (+дрова) — 50 грн;

оренда альтанок (10-50 місць) — 100-600 грн.

Спорт, розваги:

Озеро для купання. 

Футбольний та волейбольний майданчики - користування безкоштовне, але з своїм м'ячем.

 Сауна - 1 година 300 грн.

2 години - 500 грн.

3 години - 600 грн.

Рибалка платна.

Ціни за номер за добу:

2-х-місні номери - 400 грн.

тримісні номери - 500 грн.

5-місні - 800 грн.

9-місні  - 1.500 грн.

Телефон: 0976223262

Адреса: Львівська область,  Мостиський район

м. Судова Вишня, 
вул. Лісозаводська 21/1
 


База відпочинку "Верещиця"

На території Яворівського національного природного парку розташована база відпочинку "Верещиця". База відпочинку розташована в унікальній рекреаційній зоні  Яворівщини. Відпочиваючі можуть скористатися тут мангалом, орендувати альтанку чи будиночок, покататися на човні, катамарані і навіть на велосипеді,  насолодитись риболовлею.

Ціна: вхід на територію для дорослих – 12 грн, якщо з власним автомобілем – 18 грн. Щоб порибалити треба заплатити 48 грн. За улов до 3 кг платити не потрібно. В озері водяться окуні, щуки, карпи і карасі.

Для дітей: дитячий майданчик з гойдалками, пісочницею та гіркою.

Додаткові послуги: столик з мангалом коштує 12 грн, альтанка з мангалом – 36 грн. Прокат човна коштує 36 грн, велосипеда – 36 грн, катамарана – 48 грн. Ночівля у будинку на базі обійдеться у 240-370 грн (три-, чотиримісні будинки, ціна за будинок, а не за особу). За стоянку авто потрібно доплатити 18 грн.

Як доїхати: з автостанції № 4 маршрутка на напрям "Львів-Верещиця".

Неподалік: база відпочинкуЛьвівського мотозаводу. Повернутись на головну.

Телефон: 0964600780 ( дзвонити з 10.00 до 19.00)

Адреса: с. Верещиця, Яворівського району на території Яворівського національного природного парку.           


База відпочинку "Вульки"

Озеро Вульки с.Бережани Пустомитівського р-н, розташоване 10 км від центра міста в 3км від вул.Зеленої (поворот на вул.Вулецьку ,за пожежною частиною - поворот направо по шутрованій дорозі) до озера 2км.

Вода в озері - проточна з джерел і потічків Вулецького лісу та Майорівки, дно почищене та заглиблене .Плесо +- 1,5Га ,глибина біля рибацького берега 1,8м є 12 містків для рибалок, глибина біля дамби 4м.

Навпроти розташований готельно-відпочинковий комплекс"ТАРТАК RESORT", пляж з білим піском та плавний захід в воду .Для охочих порибалити на форель є окреме невеличке озеро з райдужною форелькою 0,6-0,8 кг.

Ціни:

Вхід 150грн з особи + один кг.риби входить в ціну, наступний :
1кг риби (короп,амур,лин,товстолобик,щука) - 80грн.
1кг риби (карась,окунь) - 40грн
Форель - 180грн за 1кг, спійману форель відпускати заборонено
На всій території комплексу безкоштовний швидкісний Інтернет(Wi-Fi) 

Для відпочиваючих є велика тераса під накриттям, розташована прямо над озером, де можна  відпочити у колі друзів та рідних, милуючись місцевими краєвидами. На вулиці обладнаний літній майданчик на 80 осіб та мангал.

Ціни

номер "Люкс" - 900 грн.

номер "Стандарт"

однокімнатний номер площею 18 м2 із одним двоспальним або двома односпальними ліжками. 
Вартість розміщення 600 грн. Додаткове ліжко – 150 грн ( з видом на озеро)
однокімнатний номер площею 16 м2 з двоспальним або двома односпальними ліжками.

 У вартість проживання входить відвідування пляжу;
Вартість розміщення – 560 грн.( з видом на сад). Додаткове ліжко – 150 грн. 
Також до Ваших послуг:

велика фінська сауна на дровах за 1 годмну (4 чоловіки) - 200 грн.
вхід на пляж у будні -100 грн., у вихідні - 150 грн.
оренда  альтанки - від 350 грн.(10-12 чоловік)

оренда мангалу - 60 грн.

Телефон: 067 674 65 00 

Адреса:Львівська обл., Пустомитівський район, село Бережани (10 км від центру міста)

 


Державне підприємство " Мисливське господарство " Стир"

Поруч з районним центром Броди на Львівщині розташоване " Мисливське господарство "Стир".

Тут є всі умови для хорошого  відпочинку:  невеликий готель, вольєри  з дикими кабанами, фазанами, сосновий ліс, озеро, пасіка і навіть  будиночок "Баби Яги". У лісі водяться зубри і козулі,лосі, благородні олені, є дикі кабани, лисиці, зайці, бобри У лісництві можна порибалити, приїхати на полювання, подивитися на місцеву пасіку, покупатися в озері, посмажити шашлики, зварити юшку і інше.

В невеликому готелі є номери люкс і економ класу. Продукти треба привозити з собою, приготувати їх можна на кухні,  у якій є все необхідне: плити, посуд, холодильник.

Ціни

номер люкс- 250 грн.

економ класу - 200 грн.

мангал - безплатно

Телефон: (032) 2976121

Адреса: Львівська обл, Бродівський район, мисливство знаходиться біля села Збруї.

 


База відпочинку "Шепільська"

База відпочинку "Шепільська" знаходиться неподалік Карпат між курортами Моршин та Трускавець. Величезне озеро, катання на човнах, відпочинок в альтанках, рибалка, спортивні майданчики, більярд, тенісний корт, пляж, водні гірки - усім цим можна скористатися під час відпочинку на базі. Для гурманів є українська кухня з карпатськими стравами. Є на території відпочинкової бази і  СПА комплекс,  комфортні номери, окремі котеджі, баня, чан, спортивний комплекс.

Одним словом, створені всі умови для повноцінного релаксу.

Ціни

катання на човні - 30 хв. - 50 грн.,

рибалка - 100 грн, за 2 кг виловленої риби - 60 грн.,

оренда альтанки - від 150 до 800 грн.,

оренда номерів - від 700 до 1050 грн.,

оренда котеджів - 1.900 -2.850 грн.,

чан -300 грн. перша година, кожні наступні - 200,

перебування в Спа комплексі - 120 грн за 1 год., 250 грн. - безліміт,

теніс настільний - 1 год. - 50 грн.,

великий теніс     - 1 год. - 100 грн.

вхід на пляж - 100 грн. за день (10.00 - 20.00)

водні гірки - 5 грн. за 2 спуски.

Телефон: 095-2605010

Адреса:Львівська область. Стрийський район, с. Довголука, урочище Шепільське,1

Читайте ще новини Львова:

Готелі з басейнами в Карпатах: фото, ціни 2016 (частина друга)

Де можна відпочити і поплавати поблизу від Львова

Де поплавати у Львові:огляд відкритих басейнів (ціни, адреси)

Последние новости