Обери собі друга: п'ять собак, які чекають на тебе (фото)

фото з сайту valova.te.ua

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні тварини. Сьогодні мова піде про п'ятьох милих собачок, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А у відповідь на це  ці  симпатичні створіння подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.

Подивіться на ці світлини і, можливо, на них ви побачите ту тваринку, яка стане вашим надійним і відданим другом.


Діна

Молоденька маленька собачка розміром з кота. Гавкуча, енергійна, соціалізована. Підійде на прилаштування у теплу квартиру, адже такій крихітці буде надто холодно на вулиці взимку. Чудовий та відданий друг.


Мойра

Молоденька чорнява красуня. Активна, гавкуча, добре піддається навчанню. Буде відданим другом своїй сім’ї.


Дружок

Дорослий, спокійний та поважний песик. Для нових господарів стане другом та вірним охоронцем. Невеличкий, тож без проблем зможе оселитися у квартирі.


Патрон

Енергійний молодий песик, що стане вірним охоронцем та надійним другом для нових господарів. Має дуже зворушливий погляд. Добрий та дуже милий песик, також невеличкий за розміром.


Саймон

Молоденький рудий красень Саймон. Любить спілкуватися з людьми, енергійний. Вміє давати лапу та піддається навчанню. Буде відданим другом для своєї нової родини.

Фото: ЛКП "Лев"

ЛКП “Лев”: Львів, вул. Промислова, 56; тел.: 252-30-41; щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані. 

Контакти ЛКП “Лев”: вул. Промислова, 56, тел.: 252-30-41.

Розклад роботи: з 8:00 до 20:00 щодня, без вихідних. 

Нагадуємо, в ЛКП "Лев" з вересня 2016 року триває обов'язкова реєстрація домашніх собак. Зареєструвати тварину можна безпосередньо в ЛКП або ж онлайн. Деталі за телефоном: 068 535 4545, ЛКП "Лев", вул. Промислова, 56.

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

 

 
Последние новости