Обери собі друга: сім собак, які чекають на тебе

фото з сайту LiveInternet

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні собаки. Сьогодні мова піде про сімох милих тварин, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А вони у відповідь на це подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.


Артемон

 Молоденький зворушливий красень. Зараз він трішки лякливий і сумує через втрату господаря. Потрапив в ЛКП "Лев" у жахливому стані. Але вже освоївся і навіть пройшов грумінг-процедури. Шукає найвірнішого друга.


Стева

 

Молоденька і дуже красива собака. Активна, може бути як охоронцем так і другом та компаньйоном. А її окрас важко не помітити та не полюбити.


Джуля

 Молода та активна, метис німецької вівчарки. Піддається навчанню та дуже контактна. Ідеальний друг та охоронець.


Ірена

 

Молоденька активна, дружелюбна. Метис стаффордширського тер'єра. Ірена зачарує вас одразу своїми великими проникливими очима і стане чудовим другом та охоронцем.


Діксі

 Зворушливий кудлатий красень. Розумний та виважений пес. Вірний друг та охоронець, що буде любити і цінувати свою нову родину.


Лайма

 

Чудова добра дівчинка-вівчарка. Її знайшли на вулиці викинутою та хворою. Але догляд і турбота роблять дива: Лайма вилікувалась і шукає надійного господаря, який буде піклуватися і любити її.


Джейкоб

 

Молодий активний метис вівчарки. Слухняний, добрий, піддається навчанню. Любить людей та горнеться до них. Джейкоба знайшли на вулиці, але він вірить людям і хоче знайти свою віддану сімю.

Фото: ЛКП "Лев"

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

Контакти ЛКП “Лев”: вул. Промислова, 56, тел.: 252-30-41.

Розклад роботи: з 8:00 до 20:00 щодня, без вихідних. 

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

Последние новости