Обери собі друга: 7 собак тижня, які чекають на тебе

фото з сайту Моя планета

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні собаки. Сьогодні мова піде про вісьмох милих тварин, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А вони у відповідь на це подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.


Альма

Молоденька собачка, кудлата красуня віком до 1-го року. Наразі вона трішки ляклива, та при постійному контакті з людьми вона стане чудовим другом та охоронцем. Зворушлива і дуже мила.


Лілі

 


 

Маленька дівчинка віком до 2-ох років, собачка-релакс. Потішна, спокійна, любить лащитись та тішитись до людей. Підійде на прилаштування в родину з дітьми, які люблять тварин. А також ідеальний варіант для квартири, адже вона зовсім невеличка!


Брета

 Ротвейлер. Молода собака, їй орієнтовно 1,5 року. Неагресивна, грайлива та соціалізована. Потрапила на ЛКП "Лев" вся в кліщах, недоглянута. Отримала весь необхідний догляд і чекає на дбайливого відданого господаря.


Альберт

 

Просто красень. Дорослий та відданий собака. Гавкучий, тож стане для своєї нової родини суперохоронцем.


Донні

 

Милий молодесенький красунчик. Буде відданим другом, адже дуже любить людей. А при потребі стане також найвірнішим охоронцем для свої людини.


Ларсон

 

Руденьке щастячко. Активний, молодий, гавкучий собака. Просто супер-зворушливий та милий. Найкращий друг для своєї майбутньої родини.


Рік

 

Молоденький активний песик. Любить людське товариство. Соціалізований та енергійний. Підійде на охорону, адже дуже відданий.

Собаки чекають в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545. Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

З цими чудовими собаками можна познайомитись в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545.

Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00. 

За новинами ЛКП слідкуйте на нашому сайті lkplev.com, на Facebook https://www.facebook.com/lvivlkplev/ та в Instagram https://www.instagram.com/lkplev/.

Фото: Олени Ніколаєвич.

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

Последние новости