Обери собі друга: 6 собак тижня, які чекають на тебе

фото з сайту facebook.com/topnaturetop/

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні собаки. Сьогодні мова піде про шістьох милих тварин, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А вони у відповідь на це подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.


Амур

Молодий, активний собака-красень. Гавкучий та життєрадісний. Розумний, піддається навчанню. Стане чудовим охоронцем та другом.


Білявка

Молоденька собака віком до одного року. Ніжна, трішки сором'язлива. Любить горнутися до людей. При постійному контакті зі своєю людиною швидко зникне і стане чудовим другом.


Граф

Кудлатий красунчик віком до одного року. Метис спанієля. Енергійний та гавкучий, грайливий та слухняний, слухняний і зворушливий. З цим собакою ніколи не буде сумно


Норбі

Невеличкий молоденький собака. Зворушливий та милий, ніжний і розумний. Чудовий друг для своєї майбутньої людини чи родини.


Рима

Чудова собака, молода та енергійна. Має неймовірно красивий каштановий окрас і чудову товариську вдачу, тож стане вам найкращим другом і вірно охоронятиме.

 


Цезар

Цей чорнявий красень-лабрадор - середнього віку. Розумник, знає деякі команди. Стане чудовим другом та компаньйоном.

Собаки чекають в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545. Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

З цими чудовими собаками можна познайомитись в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545.

Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00. 

За новинами ЛКП слідкуйте на нашому сайті lkplev.com, на Facebook https://www.facebook.com/lvivlkplev/ та в Instagram https://www.instagram.com/lkplev/.

Фото: Марти Сирко

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

Последние новости