Обери собі друга: 10 собак тижня, які чекають на тебе

фото з сайту Корисні поради на всі випадки життя

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні собаки. Сьогодні мова піде про вісьмох милих тварин, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А вони у відповідь на це подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.


Мася

Невеличка красуня. Метис коргі. Молода собачка. Дуже дружня, розумна. Піддається навчанню. Ідеальна собака-друг.


Магда

Молоденька білява собачка. Маленька на зріст, спокійна, слухняна, акуратна. Підійде для проживання в квартирі. Мила і невибаглива.


Гаспар

Молодий красунчик віком до одного року. Метис ретривера. Енергійний, піддається навчанню, добре знає повідок. Чудовий друг для усієї родини!


Мінді

Красива собака середнього віку. Віддана, розумна. Стане для нового господаря вірним другом та охоронцем.


Жозель

Молода чорнява красуня. Вона – прекрасний друг та охоронець, чудово слухняно гуляє на повідку. Підійде на прилаштування в родину з дітьми.


Найс

Молодий кудлатий собака-красень. Він гавкучий та енергійний, стане добрим охоронцем, а ще кращим другом! Розумник, добре піддається навчанню.


Кучеряха

Неймовірна кудлата красуня. Пройшла грумінг в ЛКП "Лев" і тепер має чудову нову зачіску :) Стане найвірнішим другом для свого нового господаря.


Гонза

Чудова собаця-симпатюлька. Енергійна, слухняна, собака-друг. А ще вона невеликого розміру, тож підійде на прилаштування у квартиру.


Кірбі

Ця собака до нас потрапила в ЛКП "Лев" доглянутою, з зачіскою, тож, ймовірно, вона загубилась. Трішки ляклива та лагідна, добре вміє гуляти на повідку. Шукаємо її старого або нового господаря.


Кнайф

Крихітний собачка, метис той-тер’єра. Йому – близько 10 років. Був знайдений покинутим у траві мешканкою Львова, тепер він у нас. Був недоглянутий та страшенно наляканий. В ЛКП "Лев" його покупали, ветеринари оглянули, собака здоровий. Як він опинився на вулиці – невідомо, можливо загубився. Шукаємо його старих або нових господарів.

 


Муркотливий бонус 

Нагадуємо, що в ЛКП "Лев" також можна взяти котика-муркотуна. Зараз у нас  на господарів чекають Куся, Багіра, Мася, Маркіза та Беззубка. Приходьте знайомитися!

Собаки чекають в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545. Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

З цими чудовими собаками можна познайомитись в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545.

Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00. 

За новинами ЛКП слідкуйте на нашому сайті lkplev.com, на Facebook https://www.facebook.com/lvivlkplev/ та в Instagram https://www.instagram.com/lkplev/.

Фото:ЛКП "Лев" та  Марти Стирко

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

 

 

 

Последние новости