Перший день "Alfa Jazz Fest-2017"у Львові: як це було

фото: Євгена Кравса

У Львові розпочався "Alfa Jazz Fest-2017".

З 23 по 27 червня у Львові відбувається сьомий міжнародний джазовий фестиваль "Alfa Jazz Fest-2017", один з кращих європейських фестивалів за версією впливового британського видання "The Guardian". Стартова прес-конференція відбулася у внутрішньому дворику Ратуші: організатори інформували, що цьогоріч на фестивалі на трьох сценах (на площі Ринок, площі біля палацу Потоцьких та головній - у парку ім. Богдана Хмельницького) протягом п'яти днів виступлять близько 30 колективів, написав на своїй сторінці у Фейсбук Євген Кравс.

Хедлайнерами першого дня фестивалю стали багаторазові номінанти та володарі премії Греммі, легендарний американський оркестр під керуванням композитора і видатного аранжувальника Гордона Гудвіна (Gordon Goodwin's Big Phat Band) та іспанська джазова співачка африканського походження, неодноразова номінантка Греммі, володарка двох Latin Grammys Awards - Buika.

Шанувальники джазу мали можливість слухати український ManSound та одну із найкращих молодих польських басисток Кунгу Глик у складі Kinga Glyk Trio.Разом з гітаристкою у колективі на барабанах грає її батько - Ірек. Львівська дощова погода внесла зміни у розпорядок "польського" концерту: апаратура замокла, тож, довелося шукати заміну...

Як це було, дивіться у фоторепортажі Євгена Кравса:

Дивись ще:

Файне Місто, Атлас, Zaxidfest: найпопулярніші фестивалі літа 2017 в Україні

Непопсовий Львів: 10 місць, про які вам не розкаже путівник

14 вистав: у Львові пройде фестиваль театрів ляльок

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Последние новости