Обери собі друга: 12 собак тижня, які чекають на тебе

фото з сайту Beeztees

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні собаки. Сьогодні мова піде про  дванадцять милих тварин, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А вони у відповідь на це подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.


Бакс

Міні-лайка. Молоденький песик-енерджайзер. Дуже жвавий та позитивний. Обожнює завойовувати увагу людей. Позитивний, дружній. Ваш найвірніший друг.


Джекі

Молоденький красунчик віком до 1-го року. Соціалізований, гавкучий, грайливий та любить лащитись. Собака-друг, може жити в родині з дітками, які люблять тварин і будуть з ним проводити багато часу, гратися, вчити команд.


Тікі

Неймовірна красуня віком до одного року. Грайлива, ласкава, любить бавитись та проводити час в салоні краси-грумінгу.


Діна

Молоденька та маленька собаця, спокійна, та соціалізована, слухняна та чемна, собака-друг.


Мерлі

Йому близько 1 року. Чемний хлопчик, дружній та соціалізований, любить довгі прогулянки та увагу людей, може жити в родині, де є діти, які доглядатимуть за ним.


Сандра – бульмастиф

Дуже зворушлива собака, до того ж, зріла. Очевидно, покинута своїм господарями, адже за нею не шукають. Проте ця красуня не втратила віру в людей. Потребує нових, вірних, відповідальних господарів, які знають особливості породи та будуть готові приділяти їй свою любов та увагу.


Том та Річард

Також нагадуємо про Тома та Річарда, двох чудових охоронців. Вони молоді, віком близько 1 року. Від них відмовились їхні господарі, дізнавшись, що вони перебувають у нас: прийшли та не захотіли компенсовувати витрати з міського бюджету на відлов, утримання та догляд за їхніми домашніми тваринами.

Натомість сказали, що собі візьмуть інших собак... Попри таку сумну ситуацію, продовжуємо шукати для хлопів найвірніших, відповідальних господарів-друзів, які взявши їх в родину, не покинуть знову. Собаки дружать між собою, а ще вони чудові охоронці, гавкучі, соціалізовані.

Також досі у нас неймовірні собаки Ласка, Розалі та Краля.


Ласка

Біленька кудлата бородата собаця. Дуже дружелюбна, лагідна, спокійна. Чемно гуляє на повідку. Підійде на прилаштування в родину з дітками, які люблять тварин. З нею буде зручно навіть у квартирі.


Розалі

Знову розповідаємо про цю молоденьку красуню. Досі її так ніхто і не забрав додому, вона чудова, соціалізована, дуже любить людей. Собака-ніжність. На вулиці така тварина не виживе.


Краля

Молодесенька красуня з красивим каштановим окрасом і виразною мімікою. Гладкошерста, активна. Може жити в квартирі, чемно гуляє на повідку.

Собаки чекають в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545. Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

З цими чудовими собаками можна познайомитись в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545.

Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00. 

За новинами ЛКП слідкуйте на нашому сайті lkplev.com, на Facebook https://www.facebook.com/lvivlkplev/ та в Instagram https://www.instagram.com/lkplev/.

Фото Катя Акварельная  ЛКП "Лев"

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

 

Последние новости