Обери собі друга: 8 собак тижня, які чекають на тебе

фото з сайту pixabay.com

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні собаки. Сьогодні мова піде про  вісьмох милих тварин, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А вони у відповідь на це подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.


Жорік

Метис лайки. Був знайдений у нашийнику зеленого кольору, тож, ймовірно, загубився. Шукаємо старих або нових господарів. Молодий та енергійний собака, підійде в родину для активних людей. Знає деякі команди та піддається навчанню.


Роберт

Молодий красень. Активний та енергійний. Мав на собі нашийник коричневого кольору. Шукаємо його старих або нових господарів.


Кевін

Молодий собака, який добре гуляє на повідку. Слухняний, енергійний та гавкучий. Кевін – чудовий охоронець та друг.


Туз

Молодий красивий собака. Соціалізований та слухняний, любить людей. Стане чудовим охоронцем для своєї нової людини і родини.


Хіла

Руда красуня. Молоденька – віком до одного року. Підійде на прилаштування у родину з дітьми, які люблять тварин.


Жорж

Метис спанієля. Молодий, активний. Любить бавитись м'ячиком. Зараз трішки лякливий, але швидко адаптується у новій сім’ї. Підійде на прилаштування у квартиру.


Годік (Годя)

Гавкучий, пильний, чудовий охоронець. Слухняний та соціалізований, любить людей. Стане добрим охоронцем для своєї нової сім’ї.


Тьотя

Також нагадуємо, що чудова собака Тьотя продовжує чекати на свого господаря в ЛКП "Лев". Вона виважена і дружня, а ще – дуже розумна.

Нагадаємо, у Львові уже третій рік поспіль відбувається підрахунок безпритульних собак. 3-5 серпня працівники ЛКП "Лев", представники ініціативи Animal-ID.info та волонтери, небайдужі львів’яни та опікуни, три ранки поспіль проводили підрахунок за спеціальною міжнародною методикою. Про деталі підрахунку читайте тут

З цими чудовими собаками можна познайомитись в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545.

Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00. 

Фото  ЛКП "Лев"

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та  в Телеграм

Последние новости