На вихідних близько 30 виробників з різних регіонів України презентували овочі, яйця, мед, крупи, соки, молоко, сир, ковбасні вироби та регіональну продукцію, яка сертифікована за європейськими стандартами.
Гості ярмарку змогли спробувати вуличну їжу, приготовану з натуральних та органічних продуктів, взяли участь майстер-класах з сироваріння та випікання галицького сирника, відвідали спеціальні лекції про здорове харчування, унікальні сорти насіння, традиції карпатського молочарства та інші важливі теми. Для дітей працювала дитяча зона, був організований квест “Кожному овочу свій час” та тематична прогулянка “Стежкою смаку”.
Однією з головних “фішок” ярмарку стала презентація Насіннєвої скарбниці України. В експозиції – ретельно відібрані, особливі сорти насіння з різних регіонів України. Це насіння має місцеве походження, є стійким до хвороб та є важливим для збереження біорізноманіття.
Дивись ще:
"Гарячий" жовтень у Львові: День Еклерів, Свято Шоколаду та Золотий Лев
Кулинарные баталии или танцевальный батл: что смотреть по ТВ этой осенью
Якщо у Львові перший раз: що подивитись у першу чергу
Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм
Ще більше подій на Афіша Львова