Обери собі друга: 7 собак тижня, які чекають на тебе

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні собаки. Сьогодні мова піде про  вісьмох милих тварин, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А вони у відповідь на це подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.


Чарлік

Милий красунчик, метис ягдтер’єра. Молодий, енергійний, грайливий. Шукаємо старих або нових відповідальних господарів, які розуміються на породі.

 


Бет

Молодий чорнявий собака. Соціалізований та розумний. Добре гуляє на повідку. Гавкучий та слухняний, чудовий друг та охоронець.


Дарсі

Молода собака віком до одного року. Надзвичайно  енергійна та грайлива, позитивна і мила. Підійде на прилаштування у квартиру в родину з дітьми, що люблять тварин.


Петунія

Чорнява кудлата красуня. Молода собака, соціалізована та активна. Добре гуляє на повідку, слухняна. Чудовий друг та охоронець.


Немо

Молодий метис лабрадора. Енергійний красунчик, який з радістю виконує базові команди. Коли його знайшли, мав на собі нашийник, тому шукаємо старих або відповідальних нових господарів.


Кароліна

Чудова молода собака, соціалізована та слухняна. Потрапила в ЛКП "Лев", мала на собі нашийник фіолетового кольору, тому шукаємо старих чи нових відповідальних господарів.


Годік та Кевін

Нагадуємо, Годік та Кевін досі у нас і з нетерпінням мріють переїхати у свою нову постійну і теплу домівку.

Нагадаємо, у Львові уже третій рік поспіль відбувся підрахунок безпритульних собак. 3-5 серпня працівники ЛКП "Лев", представники ініціативи Animal-ID.info та волонтери, небайдужі львів’яни та опікуни, три ранки поспіль проводили підрахунок за спеціальною міжнародною методикою. Про деталі підрахунку читайте тут

З цими чудовими собаками можна познайомитись в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545.

Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00. 

За новинами ЛКП слідкуйте на нашому сайті lkplev.com, на Facebook https://www.facebook.com/lvivlkplev/ та в Instagram https://www.instagram.com/lkplev/.

Фото  ЛКП "Лев"

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та  в Телеграм

 

Последние новости