Обери собі друга: 12 собак тижня, що чекають на тебе

фото з сайту blogger

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні собаки. Сьогодні мова піде про  вісьмох милих тварин, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А вони у відповідь на це подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.


Керол

 

Маленька молоденька собачка. Дуже зворушлива. За розміром трішки більша за котика. Чемна, добре гуляє на повідку. Після грумінгу в ЛКП "Лев" вона просто красуня. Підійде на прилаштування у квартиру.


Аманда

 

Зовсім невеличка молода собачка. Добра, слухняна, страшенна чистюля. Таку собачку віддаємо виключно на прилаштування у квартиру.


Марго

Кудлата красуня, молоденька. Метис німецької вівчарки. Енергійна та гавкуча, чудовий охоронець та друг.


Фріда

Молода білява красуня, метис лайки. Енергійна, активна, розумна. Добре піддається навчанню. Слухняна та виважена.


Монна

Ця собака соціалізована, чемно гуляє на повідку, виважена та піддається навчанню. Стане чудовим другом для своєї нової людини чи родини.


Альма

Молода і дуже зворушлива собака. Наразі вона трішки ляклива, але при постійному контакті зі своїм новим господарем стане надійним другом та охоронцем.


Сальвадор

Сірий красень. Енергійний та гавкучий, активний та соціалізований. Стане надійним охоронцем та відданим другом.


Панелопа

Молода красуня породи алабай. Як вона опинилася на вулиці – невідомо. Просимо поширити інформацію про неї, оскільки шукаємо її старих господарів. Можливо хтось впізнає цю собаку та допоможе їй повернутися додому. Разом з тим, якщо цього не трапиться, шукаємо для Пенелопи нових відповідальних господарів, які знають особливості породи і зможуть забезпечити цій красуні належний догляд та відповідні умови для проживання.


Шелдон

Породистий собака, шарпей. Потрапив до нас дуже виснажений. Як він у такому стані опинився на вулиці, невідомо. Просимо поширити інформацію про нього, оскільки шукаємо його старих господарів. Можливо хтось впізнає цього собаку та допоможе йому повернутися додому. Разом з тим, якщо цього не трапиться, шукаємо для Шелдона нових відповідальних господарів, які знають особливості породи і зможуть забезпечити йому належний догляд та відповідні умови для проживання.


Глаша

Метис лайки, попеляста красуня. Молода, енергійна, гавкуча, соціалізована. Чудовий друг та охоронець.


Димка

Сіра красуня, молоденька, віком до одного року. Лагідна, грайлива, соціалізована. Підійде на прилаштування у родину з дітьми, які люблять тварин.


Білка

Молода білява красуня. Лагідна, слухняна, дуже схожа на метиса лабрадора. Чемно гуляє на повідку та дає лапку. Мила і зворушлива собака-друг.

Нагадаємо, у Львові уже третій рік поспіль відбувся підрахунок безпритульних собак. 3-5 серпня працівники ЛКП "Лев", представники ініціативи Animal-ID.info та волонтери, небайдужі львів’яни та опікуни, три ранки поспіль проводили підрахунок за спеціальною міжнародною методикою. Про деталі підрахунку читайте тут

З цими чудовими собаками можна познайомитись в ЛКП "Лев": Львів, вул. Промислова, 56, тел.: 068 535 4545.

Підприємство працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00. 

За новинами ЛКП слідкуйте на нашому сайті lkplev.com, на Facebook https://www.facebook.com/lvivlkplev/ та в Instagram https://www.instagram.com/lkplev/.

Фото  ЛКП "Лев" та Марти Сирко.

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

ЛКП "ЛЕВ"  на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та  в Телеграм

 

 

Последние новости