Нудьзі тут не місце: куди піти у Львові на вихідних 9-11 жовтня

Куди піти у Львові на вихідних 9-11 жовтня 2020. Фото: pinterest.com

Погода тішить львів’ян теплом у жовтні, від чого настрій зберігається файним. А щоб осіння хандра не мала жодного шансу здолати вас, коли похолоднішає, варто набратися позитивних емоцій наперед. Для цього VG Львів підготував традиційну підбірку найцікавіших подій вихідних 9-12 жовтня. Тут і нестандартні побачення, вечірки на будь-який смак, фестивалі і концерти, які наповнять енергією всіх.

Lviv Fashion Week

Дизайнери одягу об’єднуються з художниками та скульпторами – такі спільні покази є фішкою цьогорічного Lviv Fashion Week. Нестандартною особливістю стане презентація соціального проєкту Diversity You 2020, присвяченого толерантності і прийняттю інакшості. В рамках проекту одяг українських дизайнерів у двох фотосесіях представлятимуть «нестандартні» у традиційному значенні моделі - люди різного віку, тілобудови, етнічної приналежності, з цікавими і сильними історіями.

Також не обійдеться без освітньої програми Fashion Talks, в рамках якої проведуть низку лекцій про моду, стиль, одяг, вихід на ринок тощо.

Де: Fest Republic

Коли: 8-11 жовтня

Lviv Art Week

У співпраці з Тижнем моди у Fest Republic триває і Lviv Art Week. Це масштабна подія у світі львівського мистецтва. Lviv Art Week - захід, який стане першою цеглинкою в розбудові нового амбітного і щорічного артпроєкту європейського зразка. Експозиційна площа «LAW» умовно поділятиметься на зони, у яких представлять одразу кілька проєктів різних напрямків. Відкриватиме експозицію секція скульптури: роботи іменитих скульпторів та представників молодого покоління. У наступному сегменті запрезентуємо твори чотирьох колаборацій художників з дизайнерами, які створюють колекції Lviv Fashion Week – 2020. До слова, заходи та покази LvivFashionWeek відбуватимуться зовсім поряд й паралельно із LAW.

Де: FESTrepublic

Коли: 8-11 жовтня, 13:00-20:00

ВЕЧІРКА 2000-Х. ПОВЕРНЕННЯ

Всі ми пам’ятаємо, як відпочивати в нульових. А ще краще, які масштабні тусовки збирали наші вечірки 2000-х. Всі збирались, щоб просто відірватись і це було в кайф. Цієї п’ятниці відкручуємо годинник на 20 років назад. Робочий стіл з полем під мелодію запуску Windows XP, на місці Телеграму — квіточка Аськи. 
Замість моди на айфон — мрії про розкладушку Моторола, а плейлист обмежений стопкою дисків біля магнітоли.

Де: Львів, !FESTrepublic

Коли: 9 Жовтня, 22:00

Ціна: 100 гривень

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ДЖОНА ЛЕННОНА

Всесвітньовідомі хіти прозвучать у виконанні кавер гурту BeatleVs, який створений у Львові у 2010 році на основі львівського фан-клубу Бітлз. Спочатку гурт виступав лише на акціях фан-клубу, а згодом розширив географію виступів на всю Україну та закордоном. Гурт став лауреатом фестивалю Кленчона в Польщі 2017 та 2018 року та учасником багатьох акцій та фестивалів. 

Де: Ennio Event Square

Коли: 9 жовтня, 19:00

Ціна: 200 гривень

TAKE A BREAKS

Нова серія вечірок "Take a Breaks" від Vatra Tribe. Гостей чекатиме фірмовий звук від Garry Shumoff та майстри дек і мікшера:

BatOn
Nikitone
Garry Shumoff
Wednesday
BrainBeat
Gilza
Ulla

Де: Котельня Ruїn Bar

Коли: 9 жовтня, 23:00

Ціна: 200 гривень

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ: VETERANS STRONG PARTY 2

Концерт до Дня захисника України у супроводі гуртів Сокира Перуна, Тінь Сонця / Tin' Sontsya та КОМУ ВНИЗ. Кошти з квитків будуть передні у львівський військовий госпіталь.

Де: !FESTrepublic

Коли: 10 жовтня 2020, 18:00 - 20:00

Ціна: 200 гривень, учасникам бойових дій - безкоштовно.

ОЛЯ ЦИБУЛЬСЬКА

Оля Цибульська - співачка, телеведуча, автор та виконавиця головних українських поп-хітів.Вибухова суміш з шаленої енергії, спокусливих танців і відвертих почуттів. Там, де Цибульська, завжди легко, щиро та дуже гаряче, а її пісні - саундтреки до життя кожного, під які хочеться кохати, цілувати та брати від життя максимум.

Де: Розважальний центр Одеон\ODEON

Коли: 10 жовтня, 20:00

Ціна: 200 – 350 гривень

PIAZZOLA TIME

Астор П’яццола був аргентинським композитором, який підняв традиційне танго на п’єдестал. Він створив стиль nuevo tango, який включає елементи джазу та класичної музики. Завдяки П’яццолі танго зазвучало з найкращих сцен світу. Дует Богдана Андрійчука та Івана Остаповича наповнять колишнє трамвайне депо музикою у ритмі танго.

Де: Lem Station

Коли: 10 жовтня, 20:00

Ціна: 150 гривень

ОЛЕКСАНДР ПОЛОЖИНСЬКИЙ ТА "ТРИ ТРОЯНДИ"

Олександр Положинський – колишній учасник гурту «Тартак» і проєкту «Був‘є», теперішній співучасник дуету «Ол.Ів.‘Є», автор і виконавець власних пісень. Три троянди - це Валерія Паляруш – піаністка, Марта Ковальчук – бас-гітаристка, контрабасистка, Марія Сорокіна – барабанщиця.

Вони зібралися разом, щоб виконати пісні з репертуару «Тартака», «Був‘є» та «Ол.Ів.‘Є» – знайомим голосом, але в новому аранжуванні. Для свого першого спільного концерту вибрали, переважно, ліричні пісні – звідси й назва концерту «Лірика». Деякі з цих пісень вже дуже давно не виконувалися наживо.

Де: Ennio Event Square

Коли: 10 жовтня 2020, 20:00 - 22:00

Ціна: 200 гривень

Ювілей Музею Франка у Львові

У Домі Франка вирує багатогранне мистецьке життя: літературні вечори, театральні вистави, концерти класичної і сучасної музики, різнопланові виставки й перформанси. Зали Музею стають відкритим простором для актуальних мистецьких ініціатив. Музей запрошує на різні атракції з нагоди дня свого народження. Різноманітні події відбуватимуться впродовж двох місяців – до кінця листопада. Відвідувачів чекатиме виступ етно-гурту «Курбаси». За попереднім записом можна буде потрапити на авторську екскурсію домом письменника від правнука Івана Франка – Петра Галущака.

Де: Дім Франка

Коли: 10-11 жовтня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Home Party 2.0

Треки, які ти зазвичай вмикав лише вдома звучатимуть для усіх. Навушники, до речі, теж можна залишати вдома, вони не знадобляться. А от друзів покликати варто. Драйвова домашня закрита вечірка. Багато диму, світла і смачних напоїв. Плей-лист із виконавцями, які ніколи б не зустрілися на одній сцені, але слова їхніх треків точно знають всі напам’ять: Britney Spears, MONATIK, Jerry Heil, 50 Cent, Потап і Настя, Врємя і Стєкло, Imagine Dragons.

Де: MolodoZeleno

Коли: 11 жовтня, 20:00

Ціна: 70-100 гривень

ШВИДКІ ПОБАЧЕННЯ У ЛЬВОВІ

Вечірка флірту і знайомств, де протягом одного вечора можна познайомитися і приємно провести час у живому спілкуванні з різними цікавими людьми.

Кому підходить:

Реєстрація

Де: Rafinad People

Коли: 11 жовтня, 17:00

Ціна: 300 гривень

Нагадаємо, львів’ян кличуть на ковбойські вікенди. Біля Львова облаштували справжній ковбойківський парк, який на вихідних переносить відвідувачів у справжній вестерн.

Последние новости