Кава, тістечка, круасани: на Кривій Липі відкрили затишну кав'ярню

На Кривій Липі відкрили затишну кав'ярню. Фото: psychtimes.com (умовне)

Попри карантин, на гастрономічній карті Львова з’явилась затишна кав’ярня в проїзді Крива Липа. Тут відвідувачі зможуть поласувати філіжанкою доброї кави з десертом, або ж перекусити. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Звідки взявся

Кав’ярня «Black Honey» переїхала в проїзд Кривої Липи з вулиці Костюшка. У компанії є ще три заклади на вулицях Галицькій, Бандери та Шота Руставелі.

Ця львівська мережа кав'ярень заснована у 2016 році. Засновниця «Black Honey» – переможниця Ukrainian Brewers Cup 2017 Оксана Вітинська. У 2016 і 2017 роках «Black Honey» називали фіналістом ресторанної премії «Сіль».

Інтер’єр

В новому приміщенні кав'ярня стала більш затишною і має кілька розділених залів. В інтер'єрі превалює стиль модерн: багато білого кольору, оздоблення натуральним деревом, оригінальні тематичні написи різними шрифтами на стінах.

Що в меню

У «Black Honey» готують класичні кавові та альтернативні кавові напої, використовуючи кавові зерна власного обсмажування. До класики відносять все, що готують за допомогою еспресо-машини. Альтернатива - це заварювання вручну, коли чорна міцна кава, яку краще пити без молока та без цукру, готується за допомогою воронок різної форми, паперового фільтра та ручного вливання.

Також у меню закладу є чаї, холодні напої, коктейлі, випічка, морозиво, смузі, авторські напої, зимові чаї, сніданки, салати, суп дня та сендвічі. В кав'ярні можна купити кухлі та каву в зернах. Каву також готують «на винос».

Коли приходити

Нова кав’ярня «Black Honey» працює у проїзді Крива Липа, 3 щодня. У будні заклад можна відвідати з 8:00 до 22:00, а у вихідні – з 9:00 до 23:00.

Нагадаємо, в центрі Львова закрили популярну кав’ярню «Пошта на Друкарській», що належить до мережі ресторанів «Холдингу емоцій !FEST». 

Последние новости