На вулиці Зеленій у Львові відкрили новий ресторан української кухні, де відвідувачі зможуть поринути в народну атмосферу та скуштувати традиційних міцних напоїв. У закладі навіть є атрибут для варіння самогонки, якій тут присвячують фестивалі! Читайте всі новини Львова за сьогодні.
Українські традиції
Інтер’єр закладу «Самогонка траторія» повністю виконаний в кращих українських традиціях: «глиняні» стіни, прикрашені тарілками з давніми розписами, а по центру – комин.
Ресторан є двоповерховим. Тут є тематичний самогонний зал, де й можна побачити апарат для варіння міцного напою.
Також у «Самогонка траторія» є простора літня тераса під накриттям, яка працює у теплі пори року.
Борщ, сало, самогонка
У меню ресторану представлені страви української кухні та м’ясо з мангала. Деякі страви в меню мають жартівливі назви, наприклад: капусняк «Сухоребрий зять», котлета «Невістка з приданим», сирні кульки «Балувана Галя» тощо. Також є дитяче меню.
З меню:
- Борщ «Славний, український» - 85 грн;
- Уха на самогоні «Від кума» - 125 грн;
- Шашлик зі свинини – 65 грн за 100 грам;
- Біґос «Ситий легінь» - 75 грн;
- Український тематичний бургер – 145 грн;
- Теплий салат з телятиною «Ладна молодиця» - 155 грн;
- М’ясні пристрасті по-домашньому (дошка) – 180 грн;
- Овочі гриль – 75 грн;
- Кава – 35-45 грн.
Тут чималий вибір алкоголю, зокрема тематичні наливки та авторські коктейлі на їхній основі, пиво та винна карта. Є банкетне меню, адже тут проводять тематичні події та фестивалі.
У «Самогонка траторія» також подають бізнес-ланчі, комплексний обід тут коштує 119 гривень.
Коли приходити
Ресторан української кухні «Самогонка траторія» працює на вулиці Зеленій, 164 у Львові. Двері закладу відкриті для відвідувачів з неділі по четвер з 11:00 до 23:00, а в п’ятницю та суботу – з 11:00 до 00:00.
Нагадаємо, в центрі Львова запрацювало нове сучасне бістро, де можна скуштувати страви української кухні. «Родзинка» закладу, яка не залишить нікого байдужим, – краєвид на проспект Свободи.