Додай екзотики: у Львові відкрили ресторан північноіндійської кухні

У Львові відкрили ресторан північноіндійської кухні. Фото: otdyhateli.com (умовне)

У Львові запрацював новий ресторан північноіндійської кухні, де львів’яни зможуть потішити свої смакові рецептори екзотичним стравами. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

До вересня цього року «Lotus» працював у закритому форматі, виключно для тих студентів львівських медичного та ветеринарного університетів, які приїхали в Україну з Індії. Але тепер він відкритий для всіх охочих.

Інтер’єр

Заклад невеличкий та досить затишний. Тут панує атмосфера східних культур. На одній зі стін красується логотип ресторану «Lotus».

Що пропонують

Тут готують автентичні страви північноіндійської кухні. Персонал розмовляє англійською та українською, однак меню лише англійською. Більшість інгредієнтів, зокрема спеції та курятину, привозять з Індії. Також тут працює доставка страв на дім.

Коли приходити

Ресторан північноіндійської кухні «Lotus» працює на вулиці Пекарській, 35 у Львові. Двері закладу відкриті для відвідувачів щодня, з 9:00 до 21:00. Щоб забронювати столик, телефонуйте за номером телефону (099) 646 54 12.

Нагадаємо, на вулиці Героїв УПА у Львові відкрили новий ресторан, де до ночі подають сніданки. Тож не важливо, жайворонок ви чи сова, в будь-якому випадку ви прийдете вчасно!

Последние новости