Роли, боули, хумус: на Грушевського відкрили ресторан здорової вуличної їжі

На Грушевського відкрили ресторан здорової вуличної їжі. Фото: cloudfront.net (умовне)

На вулиці Грушевського у Львові запрацював новий ресторан здорової вуличної їжі, де можна замовити корисний сніданок чи просто перекусити впродовж дня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Інтер’єр

Атмосфера в закладі «Mood Street Food» є теплою та сонячною, адже тут переважають жовті відтінки. Девіз ресторану – «Їж, пий, розмовляй». Також тут проводять тематичні винні вечірки.

Що пропонують

В «Mood Street Food» готують стритфуд з акцентом на здорову їжу. У меню є три основні категорії: роли, боули та хумус. Боули та хумус подають на сніданки. Роли пропонують у трьох розмірах і варіаціях: з куркою, яловичиною та special (з рибою, грибами, горіхами й хумусом). Також тут є солодощі: макаруни, мафіни та зефір. Є доставка на дім.

З меню:

Коли приходити

Заклад «Mood Street Food» працює на вулиці Грушевського, 13 у Львові. Двері закладу відчинені для відвідувачів у будні з 9:00 до 21:00, а у вихідні – з 12:00 до 22:00. Для попереднього замовлення чи доставки телефонуйте за номером телефону (067) 342 37 38.

Нагадаємо, у Львові запрацював новий ресторан північноіндійської кухні, де львів’яни зможуть потішити свої смакові рецептори екзотичним стравами.

Последние новости