Боули, бао-бургери, том ям: біля Оперного театру відкрили ресторан здорової їжі

Біля Оперного театру відкрили ресторан здорової їжі. Фото: Very Berry/Facebook

Неподалік Оперного театру у Львові відкрили ресторан здорової їжі «Very Berry», де можна замовити корисний та ситний сніданок чи просто перекусити впродовж дня.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Що пропонують

У «Very Berry» з 10:00 до 15:00 подають ситні сніданки. В інший час тут також можна скуштувати холодні закуски, супи, салати, поке боули, бао-бургери, перші страви, десерти та інше.

В меню кафе є здорові, збалансовані позиції. Наприклад, десерти без цукру, глютену, рафінованих продуктів, продуктів тваринного походження, пшеничного борошна тощо. Однак можна замовити й звичайні десерти з цукром.

З меню:

«Здорова, збалансована їжа не повинна бути нудною, і тут доводять це своїми яскравими подачами з фантастичними смаками», - кажуть автори закладу.

Інтер’єр

Команда закладу називає кожен куточок «Very Berry» ідеальним insta place (місцем для фото), адже над інтер’єром працювала ціла команда дизайнерів.

Коли приходити

Кафе «Very Berry» запрацювало на вулиці Фурманській, 1 у Львові. Двері закладу відкриті для відвідувачів щодня, з 11:00 до 22:00. Якщо маєте якісь запитання стосовно роботи закладу, телефонуйте за номером (063) 594 35 95.

Нагадаємо, на вулиці Грушевського у Львові запрацював новий ресторан здорової вуличної їжі. Девіз ресторану – «Їж, пий, розмовляй».

Последние новости