Хто на новенького: найкращі ресторани Львова, які відкрилися взимку 2020-2021

Хто на новенького: найкращі ресторани Львова, які відкрилися взимку 2020-2021. Фото: unsplash.com.

Попри карантинні обмеження і локдаун взимку 2020-2021 у Львові відкрили кілька нових яскравих ресторанів. Так, протягом грудня-лютого на гастрономічні мапі міста Лева з'явилися ресторани м'яса, здорової їжі, української кухні й, навіть, перший у місті мексиканський фаст-фуд.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Борщ та риба

Наприкінці лютого на вулиці Винниченка у Львові відкрили новий ресторан української кухні «Борщ та риба» з великою терасою із панорамою на площу Митну. Тут відвідувачі можуть скуштувати солені та солодкі вареники власного виробництва, пельмені, рибні страви і, звичайно ж, традиційний український борщ.

Для найменших відвідувачів є дитячі зони,  для шанувальників прекрасного – "жива" музика.

Де: вулиця Винниченка, 3 

Коли приходити: з 10:00 до 22:00

Very Berry

Новий гастрономічний заклад біля Оперного спеціалізується на здоровій смачній їжі. У меню: супи, салати, поке боули, бао-бургери, перші страви, десерти та інше. Тут чималий вибір десертів без цукру, глютену, рафінованих продуктів, продуктів тваринного походження, пшеничного борошна тощо.

«Здорова, збалансована їжа не повинна бути нудною, і тут доводять це своїми яскравими подачами з фантастичними смаками», – кажуть автори Very Berry.

З 10:00 до 15:00 тут подають ситні сніданки.

Де: вулиця Фурманська, 1

Коли приходити: з 11:00 до 22:00

Психів

Нову м’ясну ресторацію "Психів" відкрили у Сихівському районі Львова – біля "Іскри". Знайти її можна за запахом м’яса, звуками рок-н-ролу та вигуками футбольних фанатів. У меню – бургери, гарячі пательні, салати, перші страви, холодні закуски, гарніри, компанійські сети. Також тут наливають дуже добре пиво, вино та міцний алкоголь. А ще у "Психові" транслюють футбольні чемпіонати та спортивні змагання. Щочетверга – рок-концерти.

Де: вулиця Сихівська, 22

Коли приходити: з 11:00 до 22:00

Paprika

У січні 2021 року в центрі Львова запрацював перший мексиканський фас-фуд «Paprika». Тут можна скуштувати фірмові мексиканські страви – апетитну касаділью, соковитий бурітос, хрусткі такос (сендвіч із кукурудзяної тортильї складеної навпіл, з різноманітними начинками), пікантні фахітас та традиційну випічку з заварного тіста Чурос.

Де: вулиця Князя Романа, 26

Коли приходити: з 9:00 до 21:00

WA

Нове незвичайне гастрономічне місце на вулиці Степана Бандери у Львові. Тут не використовують підсилювачів смаку та інших шкідливих компонентів, а створюють цікаві смакові поєднання за допомогою спецій, якісних продуктів та незвичайних комбінацій. Так, у першому смарт-ф’южн ресторані "WA" гості можуть спробувати манго з перцем чилі та мигдалевими пластівцями з лососем, чи гречку з корицею та яблучним чатні, карамелізованим у кокосовому цукрі та білому вині. Також у меню  –супи, боули, салати, онігірі, роли, десерти.

Де: вулиця Степана Бандери, 26 

Коли приходити: з 11:00 до 20:45

NOA Asia Special

У грудні 2020 року у Львові відкрили п’ятий ресторан «NOA Asia Special». У меню закладу традиційно представлені страви тайської та японської кухонь. Зазначимо, що кухарі «NOA Asia Special» позиціонують себе як фахівців у приготуванні рамену, тайського вок та суші. Тож це місце ідеально підійде, як для першого знайомства з цими стравами, так і для їхніх давніх шанувальників.

Де: вулиця Січових Стрільців, 3

Коли приходити: з 10:00 до 22:00

Red Monkey

Раменну «Red Monkey» на околиці Львова відкрили творці ресторану «Tante Sophie». Тут можна скуштувати популярні страви азіатської кухні. Так, у меню три види рамену: шіо, шою та тонкоцу, а також рис, креветкова локшина та гьодза.

«У нашій раменній ми все робимо вручну. Варимо багато годин бульйони, маринуємо яйця, готуємо соуси, замішуємо тісто на локшину та печемо м’ясо. Жодних напівфабрикатів, штучних концентратів та макарон з супермаркетів», – розповідають у «Red Monkey».

Де: вулиця Яворівська, 2а

Коли приходити: з 10:00 до 19:00

 

Последние новости