Інстаграмне місце: у центрі Львова відкрили ресторан із ведмедями

У центрі Львова відкрили ресторан із ведмедями. Фото: otakukart.com (умовне)

На початку травня 2021 року в центрі Львова відкрили новий ресторан, який одразу став популярним серед дівчат. Справа у надзвичайно милій «родзинці» закладу – плюшевих ведмедиках, які сидять поруч із відвідувачами.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Плюшеві компаньйони

Оригінальністю «Teddy restaurant» у Львові є коричневі ведмедики, які тут повсюди. Кожен відвідувач може посадити плюшевого компаньйона біля себе та пообіймати його. Тож навіть якщо вам немає з ким провести вечір, тут ви не сидітимете за столиком самі. Хіба лиш ваш друг на вечір не зможе підтримати розмову.

Більше того, ці ведмедики вже захопили соціальну мережу Instagram! Адже яка дівчина зможе втриматись і не зробити фото з плюшевим велетнем.

Що пропонують

У меню ресторану є сніданки, стартери, основні страви, салати, устриці, піца, страви для вегетаріанців, а також гарячі напої, винна карта та коктейлі.

З меню:

Інтер’єр

Коли приходити

«Teddy restaurant» належить до мережі ресторанів «Цукор». Заклад розташований на вулиці Чайковського, 20 у Львові. Ресторан працює щодня, з 12:00 до 23:00. Якщо маєте питання стосовно роботи закладу чи хочете забронювати столик, телефонуйте за номером (093) 290 07 93.

Нагадаємо, на вулиці Княгині Ольги у Львові відкрили новий заклад, де гармонійно поєднали два формати – магазин фермерських продуктів та кафе.

Последние новости