Батяри на роверах: у Львові відбудеться ретро велозаїзд

Батяри на роверах: у Львові відбудеться ретро велозаїзд. Фото: Фотографії старого Львова.

У суботу, 12 червня, у Львові відбудеться фестиваль «Батяри на роверах». Реєстрація учасників ще триває. Читайте найцікавіші новини Львова.

Як розповіли організатори фестивалю "Батяри на роверах", на гостей чекає багато тематичних активностей. Подія вперше за сім років проведення передбачає формат, що дозволить долучитися без велосипеда. 

«Маєш ровер? Поїхали з нами на велопроменад! Не маєш? Приходь на ярмарок старовини ТЛУМ & КРАМ. Видовищно і захопливо буде всюди», — розповіла організаторка «Батяри на роверах» Марта Маковецька, 

Фестиваль проводиться спільно з львівським блошиним ринком ТЛУМ & КРАМ. Частина фестивальних атракцій упродовж усього дня відбуватимуться у LEM STATION. Програма фестивалю «Батяри на роверах».

Нагадаємо, що "Батяри на роверах" — щорічний львівський ретро велозаїзд, що об’єднує людей, які цінують стиль та міські велосипеди, своєрідна присвята львівській батярській міській культурі початку 20 століття. З 2015 року велопроменад "Батяри на роверах" став візитівкою міста Лева.

Последние новости