Спрінг-роли, бань мі, фо бо: у центрі Львова відкрили бар з азійським стритфудом

У центрі Львова відкрили бар з азійським стритфудом. Фото: Eight Bar/Facebook

В центрі Львова запрацював новий бар, який позиціонує себе як «своєрідний ф’южн смачних коктейлів та азійського стритфуду». Офіційне відкриття пройшло 11 вересня цього року. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Високий рівень коктейльної культури – це про Eight Bar. Наші бармени приготують тобі смачні класичні та цікаві авторські коктейлі та розкажуть тобі про кожну складову твого напою», – розповідають у закладі.

Що поїсти

У меню нового закладу «Eight Bar» є страви в’єтнамської та азійської кухонь. Зокрема, тут можна замовити смажені спрінг-роли, снеки, основні страви, десерти, вино і пиво, крафтові безалкогольні та гарячі напої. Крім коктейлів у барі пропонують також пиво.

З меню:

Інтер’єр

Коли приходити

Заклад «Eight Bar» запрацював на вулиці Костюшка, 8 у центрі Львова. Двері закладу відкриті для відвідувачів у будні з 12:00 до 00:00, а у вихідні – з 14:00 до 00:00. 

Нагадаємо, на Сихові запрацював новий ресторан, який допоможе містянам сповна відчути атмосферу Аргентини, не виїжджаючи зі Львова. А в цьому допоможуть незвичні страви аргентинської кухні!

Последние новости