На каву до Львова, фестиваль води, театр просто неба: куди піти на вихідних, 25-26 вересня

На каву до Львова, театр просто неба, фестиваль води: куди піти на вихідних, 25-26 вересня. Фото: unsplash.com

Вересень у Львові – пора фестивалів і гучних міських свят. В останні вихідні першого осіннього місяця у місті Лева нудно не буде ні дітям, ні дорослим. Ще б пак! Адже вже з п'ятничного вечора, 24 вересня, у Львові стартує масштабний фестиваль кави. А в суботу та неділю, 25-26 вересня, у культурній столиці України відбудуться фестивалі води та театру. Окрім того, на львів'ян і туристів цього вікенду чекають екстремальні циркові шоу, концерти улюблених гуртів і ще багато чого цікавого.

Фестиваль На каву до Львова

Щорічне міське свято кави у 2021-му прийматиме гостей протягом трьох днів у Палаці Потоцьких. Старт фестивалю "На каву до Львова" – у п'ятницю, 24 вересня.

У програмі: майстер-класи, лекції, кавовий ярмарок, чемпіонат за звання найкращого бариста Kulchytsky Coffee Cup.

Окрім того, за словами організаторів гучного кавового дійства, на території фестивалю працюватиме Coffee Kids – зона для наймолодших відвідувачів. Тут на них чекатимуть аніматори, музичне шоу, ігри, розмальовки та інші цікавинки.   

Де: Палац Потоцьких, вулиця Коперника, 15

Коли: 24-26 вересня, з 14.00 до 21.00

Ціна: 100 гривень

Фестиваль води

Незвийчний захід проведуть на території комунального підприємства «Львівводоканал» у суботу, 25 вересня. 

«Цього року наше підприємство відзначає ось уже 120 років невтомної роботи з постачання води усьому Львову. Ми хочемо відсвяткувати цю важливу дату разом із нашими споживачами. Саме тому організовуємо Фестиваль води «120 років Львівводоканалу», – йдеться у повідомленні «Львівводоканалу».

На Фестивалі води на гостей чекають такі атракції: виставка техніки підприємства; наукове шоу для дітей «Еврика»; мобільні наукові лабораторії; екскурсійна програма територією підприємства «Таємниці Львівводоканалу».

Окрім того, цього дня на території "Львівводоканалу" працюватиме футкорт.

Де: «Львівводоканал», вулиця Зеленій, 64

Коли: 25 вересня з 12.00 до 16.00

Ціна: безкоштовно

Інтерактивна виставка вражень із усього світу #Вражаріум

25 вересня — останній день перебування у Львові першої інтерактивної виставки з найяскравішими враженнями з усього світу #Вражаріум, що розмістились у двох морських контейнерах, які подорожують від міста до міста. 

"Піднятися на Еверест, вирушити на сафарі та побачити шоу Cirque du Soleil у віртуальній реальності, послухати, як реве найгучніший у світі стадіон у Ріо, зазирнути в блакитне місто Шефшауен в Марокко – це далеко не повний перелік того, що можна зробити у #Вражаріум", — розповіли організатори.

Вхід вільний, однак лише після реєстрації.

Де: Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, центральний вхід біля арки

Коли: 25 вересня, з 10.00 до 21.00

Ціна: безкоштовно 

Циркове шоу Expressio

Вперше на манежі Львівського цирку презентують Міжнародний проект із Німеччини «Expressio». Це буде неймовірне видовище, яке поєднає немало екстремальних циркових номерів. Під якісний музичний супровід у стилі рок артисти з різних країн світу (України, Перу, Бразилії, Ефіопії, Колумбії, Болгарії) продемонструють складні трюки, від яких перехоплює подих.

Де: Львівський державний цирк, вулиця Городоцька, 83

Коли: з 25 вересня до 24 жовтня, початок о 16.00

Ціна: 100-350 гривень, дітям до 5 років вхід на виставу безкоштовний

Театральний фестиваль Казка у Гаю

У неділю, 26 вересня, у Музеї народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького відбудеться XVІІІ Всеукраїнський театральний фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казка у гаю». 

Фестиваль потішить маленьких відвідувачів, даруючи  нагоду зустрітись з улюбленими казковими персонажами. А експозиція музею – старі дерев'яні хати з солом’яними стріхами, зелені дерева, високі смереки, створять найкращі декорації для відтворення казок.

Як розповів начальник служби у справах дітей Володимир Лис, цьогоріч, окрім львівських, участь у фестивалі візьмуть колективи  Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської та Сумської областей.

Де: Музеї народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького

Коли: 26 вересня

Ціна (вхідний квиток у Музеї народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького): 50 гривень – загальний, 30 гривень – пільговий, дошкільнята – безкоштовно

Концерти гурту Антитіла

Два великих шоу у Львові гурту "Антитіла" – Lviv Edition відбудуться 25-26 вересня у FESTrepublic.

Зі слів організаторів, "Антитіла" готують особливий лайнап, який прозвучить лише один раз і лише у Львові. 

"Ми зіграємо ті ліричні пісні, які, зазвичай, не потрапляють в концертну програму, а також відомі хіти, без яких неможливий жоден наш концерт . І, звичайно, запрошуємо не лише львів’ян, а наших прихильників з усієї країни, адже такого концерту більше не повториться. Так, це буде щось незвичне не лише для прихильників, а й для нас", – розповів фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26

Коли: 25 та 26 вересня, початок концертів о 19.00

Ціна: 360–1200 гривень

Концерт рок-гурт O.Torvald

Рок-гурт O.Torvald приїде до Львова, аби у неділю, 26 вересня, разом зі своїми шанувальниками відсвяткувати п'ятиріччя альбому "#нашілюдивсюди".

"На концерті ви зможете почути всі пісні з альбому "#нашілюдивсюди", хіти з інших альбомів, а також першу пісню "Нету внутри" з майбутнього альбому", – розповів фронтмен гурту Женя Галич.

Концерт відбудеться на території !FESTrepublic.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26

Коли: 26 вересня о 20.00

Ціна: 300–450 гривень

 

 

 

 

 

Последние новости