На Буковелі відкрився зимовий сезон 2021-2022

На Буковелі відкрився зимовий сезон 2021-2022 || Фото: bukovel.com

Сьогодні, 10 грудня, найбільший і найдорожчий гірськолижний курорт України Буковель відкрив новий сезон. Гучних фестивалів, вечірок, чи будь-яких інших розважальних заходів із нагоди відкриття, у зв'язку з карантином, цьогоріч не буде. Про це повідомили в пресслужбі гірськолижного курорту "Буковель".

Гід зимовими Карпатами: їдемо на лижі на Буковель 

"10 грудня у нас запрацюють більшість витягів і так відкриється зимовий сезон. Розважальних заходів ми не планували через карантинні обмеження. Очікуємо, що сезон буде вдалим", — йдеться у повідомленні пресслужби.

Станом на 10 грудня на Буковелі працюють дитячі майданчики, оглядовий витяг, лижна школа та траси 1С; 2С; переїзд В; 3А; 5А; 5В; переїзд D; 12B; 7A; 9A. З 11 грудня запрацюють ще три гірськолижні траси. 

У пресслужбі курорту запевнили, що всі їхні працівники повністю вакциновані від коронавірусу.

Адміністрація курорту не виключає, що гостям Буковелю видаватимуть спеціальні наліпки для того, щоб верифікувати туриста і не перевіряти у нього щоразу COVID-сертифікат. Такі наліпки розробили для роботи Буковелю у червоній зоні епіднебезепеки. Їх видаватимуть при поселенні гостей у готель. А на витягах ці наліпки дозволять уникнути черг, які б могли виникнути при перевірці COVID-документів. Адже кататись дозволять туристам, які мають два щеплення від коронавірусу або негативний ПЛР-тест. Відтак на території курорту обіцяють розгорнути кілька пунктів тестування.

Додамо, що Буковель — найбільший і найдорожчий гірськолижний курорт України, розташований неподалік села Поляниця, біля підніжжя гори Буковель. На курорті працюють 17 витягів, лижна школа, пункти прокату спорядження, 75 кілометрів гірськолижних трас обладнані сніговими гарматами.

[read_more_vg id="1189125"]

Последние новости