Львівський музей із ретро-автомобілями відновив роботу

Львівський музей із ретро-автомобілями відновив роботу || Фото: Уляна Ситник

Сьогодні, 26 березня, відновив роботу єдиний у Львові «Ретро гараж», де зібрана колекція раритетних автівок, мотоциклів і навіть велосипедів. Завдяки таким унікальним експонатам відвідувачі наче потрапляють в американський блокбастер, а дехто – ностальгує за дитинством.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації 

На що подивитись

Всередині ангару на відвідувачів чекає тематична виставка з ретро-автомобілів, мотоциклів, скутерів, велосипедів, унікальних номерних знаків та навіть маленьких автомоделей. У гаражі зібрані експонати із декількох країн.

Найбільше увагу відвідувачів привертає поліцейський автомобіль «Chevrolet Caprice» 1986 року випуску. Службове авто трохи молодше за своїх «сусідів по гаражу». Поліцеський автомобіль оснащений всією професійною технікою: тут є проблисковий маячок, чотири типи сирен, мікрофон, а в салоні, за лобовим склом, красується пістолет.

Коли приходити

«Ретро гараж» (філія Львівського історичного музею) розташований на вулиці Вітовського, 57а у Львові. Двері музею відчинені для відвідувачів щодня, окрім середи. Виставка працює з 10:00 до 17:00. Вартість квитків уточнюйте в касі, є пільгові квитки.

[read_more_vg id="1201577"]

Последние новости