Де на Львівщині подивитися на динозаврів: фото, відео, ціни

Де на Львівщині подивитися на динозаврів – фото, відео, ціни. || Фото: Юрій Богун.

Хоча динозаври вимерли багато мільйонів років тому, але це ще не означає, що побачити їх неможливо. Цього літа у Львівській області діє одразу три парки гігантських "живих" ящурів, які не лише дихають, крутять головами й кліпають очима, але й відкривають пащеки й ричать.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Розповідаємо про те, де на Львівщині подивитися на динозаврів і скільки це коштує, а також показуємо фото й відео з незвичайних парків.

Динопарк у Львові

Для львів’ян Парк "живих" динозаврів – не є новинкою. Кілька років тому він діяв біля торгово-розважального центру "Форум", торік – на території Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького. Дітям дуже подобалося, тож у 2022 року динозаври знову приїхали до Львова. Відкриття Динопарку відбулося у суботу, 11 червня. Як і в 2021 році, відкрили його у Парку культури та відпочинку.

За словами організаторів, цьогоріч на відвідувачів чекає нова колекція гігантських рептилій, розваги та незабутні враження. А саме: 20 "живих" динозаврів, діючий вулкан, палеонтологічні розкопки, батути, фотозони, крамниця з солодощами та тематичними сувенірами.

Адреса: Парк культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького (вулиця Лижв’ярська, 42, навпроти Національної академії сухопутних військ).

Графік роботи: щодня з 10.00 до 20.00.

Ціна квитка:  дитячий 3-12 років – 100 гривень, діти від 12років і дорослі – 150 гривень, діти до трьох років – безкоштовно. Учасник АТО + одна його дитина, діти сироти, дитина з інвалідністю та один супроводжуючий, кожна третя дитина з багатодітної сім‘ї, іменинники віком до 18 років – відвідують парк безкоштовно, але винятково у супроводі дорослого. Пільги для ВПО відсутні.

Парк динозаврів "Уруру"

Парк динозаврів "Уруру" – найбільший в Україні серед йому подібних. Унікальна та максимальна відповідність гігантських ящурів, викликає захват і у дітей, і в дорослих. Анімовані динозаври розташовані серед лісу, що перетворює прогулянку на захоплюючу подорож, переповнену несподіваними зустрічами.

Окрім динозаврів, на території "Уруру" ще є чимало розваг, які входять у вартість, а саме: сітчастий парк, височенні гірки, батути, гойдалки, гамаки, тюбінг, який працює незалежно від пори року й інші розваги. Також на території є піцерія і магазин сувенірів.

Адреса: Старе Село, Лісова, 14.

Графік роботи: щодня з 10.00 до 20.00.

Ціна: особи зростом від 90 сантиметрів – 300 гривень, нижче 90 сантиметрів – безкоштовно.  

Динопарк у Трускавці

У курортному місті Трускавець Львівської області "Динопарк" відкрили 11 червня. Розташований він біля колишнього концертного залу "Мир" (перехрестя вулиць Бориславська-Сагайдачного). Вхід – із вулиці Бориславської. Ліворуч від входу розташована безкоштовна парковка для автомобілів. 

На відміну від багатьох трускавецьких закладів, де приймають лише готівку, тут є термінал і він працює – перевірено. Заплативши за вхід, замість квитка відвідувач отримує цупкий паперовий браслет на руку. З ним відвідувати "Динопарк" можна впродовж дня (будь-яку кількість разів). Тобто можна прийти зранку, а потім іще після обіду, і після полуденка. Головне – не загубити браслет!

Окрім динозаврів, у новій трускавецькій атрації є ще чимало розваг: пісочниці, гойдалки, міні-батути, автомобільчики, на яких можна роз'їжджати дерев'яними доріжками. Користування усім цим входить у вартість квитка. Також на територіє є крамниця з тематичними сувенірами, міні-кафе та безкоштовний туалет. 

Адреса: місто Трускавець, перехрестя вулиць Бориславська-Сагайдачного.

Графік роботи: щодня з 10.00 до 21.00. 

Ціна: дитячий квиток (від трьох до 12 років) – 100 гривень, дорослого – (і діти від 12 років) 150 гривень. Діти до трьох років, діти-сироти, діти-інваліди, учасники АТО та учасники бойових дій – безкоштовно (за умови пред'явлення відповідного посвідчення). Також вхід вільний для дітей у їхній День народження. 

[read_more_vg id="1209661"]

Последние новости