Куди піти у Львові на День Конституції – програма 2022

Куди піти у Львові на День Конституції – програма 2022 || Фото: lexinform.com.ua

День Конституції України щороку відзначають 28 червня, що в 2022 році випало у вівторок. Цього дня, 26 років тому, наша країна отримала свій найважливіший і головний документ — Конституцію! VG Львів розповість про найцікавіші події, які відбудуться у Львові з нагоди державного свята.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Концерт і майстер класи у Палаці Хоткевича

Палац Хоткевича запрошує дітей та їхніх батьків на святкування Дня Конституції. Об 14:00 тут відбудуться концерти від колективів Палацу, о 15:30 – майстер-клас з графіки від Студії образотворчого мистецтва. О 17:00 показуватимуть мультфільмів від Львівської Кінокомісії та Офісу літератури ЮНЕСКО.

Коли: 28 червня, початок об 14:00

Де: Міський палац культури імені Гната Хоткевича, що на вулиці Кушевича, 1 у Львові

Благодійний захід у Victoria Gardens

У День Конституції України в торгово-розважальному центрі Victoria Gardens благодійна організація «ВлаТар - Найкраще Дітям» проведе благодійний захід. В програмі: музичний виступ Eva Poslavska, спортивна розминка, виступ Школи танцю «Едельвейс», показовий виступ «Шаблезуб», майстер-класи з легкої атлетики (естафети та стрибки у висоту), фехтування та шахів, а також спортивне орієнтування. Збір коштів відбуватиметься на підтримку 93-тя ОМБр Холодний Яр.

Коли: 28 червня, 15:00 - 19:00

Де: ТРЦ Victoria Gardens, що на вулиці Кульпарківській, 226а у Львові

Благодійний захід «Разом до перемоги»

Дитячих клуби Львова у це свято також організовують благодійний захід. Чекають всіх, хто бажає долучитися до збору коштів на потреби захисників, а також взяти участь у майстер-класах. Гості зможуть відвідати ярмарок домашньої випічки, декорів ручної роботи та художніх виробів. Також взяти участь у майстер-класах із розпису екоторбинок, розпису медових пряників, гончарства та ліпки глиною, вироблення декоративних ангеликів, розпису гіпсових фігурок. На території заходу також буде зона фейс-арту, можна буде зробити еко тату, випробувати себе на туристичній лазанці, постріляти з батярської рогатки та зробити фото у фотозоні. А найменших учасників можна буде залишити у бейбі зоні.

Коли: 28 червня о 15:00

Де: на вулиці Підвальній, 4 у Львові

Свято всієї родини у Горіховому Гаю

Також День Конституції України святкуватимуть у парку Горіховий Гай у Львові. На відвідувачів чекає свято для всієї родини: творчі майстерні, показові виступи, українські традицій, кіно, етномузика, тощо. А о 19:00 – співочий флешмоб, де всі співатимуть Гімн України.

Коли: 28 червня з 16:00 до 20:00

Де: у парку Горіховий Гай, що на вулиці Володимира Великого у Львові

Благодійний концерт «Україна – мій вибір»

У Львові наживо заспіває Поль Манандіз – французький виконавець, який 7 років тому переїхав в Україну, співає на чотирьох мовах: українській, французькій, італійській та англійській. Останній альбом «Місія на небі» присвячений захисникам України. Із початком Війни Поль буває у зонах бойових дій, де займається волонтерством.

Коли: 28 червня з 19:00 до 20:00

Де: у Пороховій вежі, що на вулиці Підвальній, 4 у Львові

Скільки: 200 гривень ( 250 гривент місця зі столиками, кількість обмежена). Частина коштів, зібраних під час заходу, буде передана на потреби ЗСУ, а саме на закупівлю приладів, оптики та обладнання для артилерії.

Патріотичне кіно на даху

До Дня Конституції України у Львові відбудеться благодійний сеанс фільму українського режисера Віктора Андрієнка «Іван Сила», знятий за книгою Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу». Стрічка розповідає про надзвичайну історію на диво сильного, доброго і справжнього у почуттях і вчинках героя, про його дивовижних друзів і несподіваних ворогів.

Коли: 28 червня, з 21:20 до 23:00 

Де: у Lviv Film Center, що на вулиці Володимира Великого, 14а

Скільки: 100 гривень. Всі кошти передадуть на потреби 103-ї окремої бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України.

Маратон пам’яті Василя Сліпака

29 червня виповниться вже шість років, як снайперська куля забрала життя львів’янина Василя Сліпака – видатного українського оперного співака, соліста Паризької Національної Опери, волонтера, учасника російсько-української війни, Героя України, кавалера ордена «За мужність» І ступеня. У переддень цієї дати у Львівській національній філармонії імені Скорика відбудеться відкриття 6-го Міжнародного музичного Маратону пам’яті Василя Сліпака (WLIVE). Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії, вокальний ансамбль «Kalophonia», співак Назар Савко та скрипаль Микола Гав’юк виконають твори видатних українських композиторів та українські пісні. У пам’ять видатному українцю та усім загиблим внаслідок жорстокої війни Росії проти України…

Коли: 28 червня, з 18:00 до 19:00 

Де: у Львівській обласній філармонії, що на вулиці Чайковського, 7 у Львові

Скільки: 300 гривень

Последние новости