Щось новеньке: ресторани, які відкрилися у Львові у червні

Щось новеньке: ресторани, які відкрилися у Львові у червні. || Фото: unsplash.com.

Незважаючи на війну, ресторатори відкривають у Львові нові цікаві заклади. Розповідаємо про ресторан, бар і паб, які з'явилися на гастрономічній мапі міста Лева у червні 2022 року.  Де поїсти у Львові

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Цегла 

На пивній мапі Львова з’явилося нове атмомферне місце, де у спеку можна освіжитися смачним холодним пивом. Паб «Цегла» відкрили на вулиці Братів Рогатинців на початку червня. Його «родзинка» – крафтове пиво та сидр місцевих виробників.

Інтер’єр пабу відповідає його назві – цегляні стіни, дерев’яні меблі, пляшки з неонів. До речі, за фото з неонами та відмітку закладу гостям дарують пиво. Просто показуєте фото на барі й отримуєте свій хмільний напій.

До пива у пабі «Цегла» пропонують різноманітні закуски. Особливо нахвалюють гості бургери.

Адреса: вулиця Братів Рогатинців, 9.

Графік роботи: з 12:00 до 22:00.

Bluefin 

Сім'я переселенців із Маріуполя Дар’я та Станіслав Дмитрієви відкрили у Львові ресторан японської кухні "Bluefin". З'явився він на вулиці Федорова. У меню нового закладу – суші, роли, удон. Дмитрієви не лише знають усі тонкощі приготування цих страв, але й вміють ефектно їх подавати, адже у Маріуполі мали схожий бізнес. Автори нового ресторану дуже хочуть, щоб у ньому витав дух міста Марії. 

Адреса:  вулиця Федорова, 29.

Графік роботи: з 10:00 до 21:00.

Sakae Ramen Bar 

Концептуальний заклад азійської кухні «Sakae Ramen Bar» з’явився у приміщенні бізнес-центру «Futura Hub», що на вулиці Кульпарківській, 200а. 

Головною стравою у меню двоповерхового рамен-бару «Sakae Ramen Bar» – японський рамен. Це пшенична локшина, яка подається з бульйоном, звареним, як правило, на основі свинини. До речі, локшину для страв кухарі раменної у «Futura Hub» готують самостійно. Окрім рамену, у новому гастрономічному закладі також готують і подають локшину, рис, традиційні японські пельмені, японські сандвічі й рисові чипси. А ось суші та роли тут вам не запропонують, бо їх у меню немає. 

Адреса: Кульпарківська, 200а (у «Futura Hub»).

Графік роботи: з 10:00 до 21:00.

[read_more_vg id="1212004"]

Последние новости