У Львові закривають популярний серед туристів ресторан "Шампанерія Х&Х". Це був чи не єдиний у світі гастрономічний заклад, де хот-доги вдало поєднували з ігристим вином. Про закриття легендарного львівського ресторану VG Львів повідомив його власник Вадо Арзуманян. Де поїсти у Львові.
Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
За словами ресторатора, у середу, 13 липня, "Шампанерія Х&Х" припиняє роботу. Усіх, хто хоче попрощатися з улюбленим рестораном, його наїдками та напоями, чекають у гості ще впродовж трьох днів.
"Ми виконали свою місію, і по заявам наших постачальників, відкриття Шампанерії підняло продажі ігристого в декілька разів. Нарешті, його перестали боятись продавати на розлив! Ми ламали стереотипи, і з любов‘ю спостерігали за вами, як ви їли хот доги, запиваючи їх келихом ігристого.
Ми ламали ножі і пальці, коли літніми вечорами чистили для вас сотні устриць в годину. Ми смакували поглядом, коли дивились як ви відламуєте кутики аджарського і набираєте ними той тягучий ароматний сир… Ми піднімали з вами бокали з аперолем та тішились вашим щасливим посмішкам, коли Вася приносив вам трояндочки з серветок… Ми дуже любили вас весь цей час і продовжуємо любити зараз, бо ви, наші гості, найцінніше що в нас було всі ці 7 років", – розповів Вадо Арзуманян.
На запитання про те, що буде замість "Шампанерія Х&Х" на вулиці Лесі Українки, 29, ресторатор відповів, що він певнений у тому, що новий власник цього приміщення створить там щось неймовірне.
[read_more_vg id="1212612"]