Куди піти у Львові на День молоді, 12 серпня

Куди піти у Львові на День молоді, 12 серпня || Фото: pexels.com/uk-ua/@elly-fairytale

Цьогоріч вперше за час незалежності День молоді в Україні відзначають в Міжнародний день молоді – 12 серпня. У Львові з цього приводу відбудуться тематичні події і концерти. VG Львів забрав найцікавіші з них. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Розпочнеться день з акції «Молода кров для ЗСУ». О 08:30 у Львівському обласному центрі служби крові усі охочі можуть здати кров для наших воїнів.  

Відкриття виставки політичного плаката «Україна понад усе!»

Авторство виставки – знані українські художники, зокрема Нікіта Тітов, Дмитро Дзюба та Дмитро Журавель. Партнерами події є громадські організації «Центр ініціатив сприяння соціальному та культурному розвитку в Україні» та «Міжнародне мистецьке об'єднання «Civitas LEOPOLIS».

Коли: з 11:00

Де: в Італійському дворику

“Мої думки тихі” - кіно просто неба 

«Мої думки тихі» — українська трагікомедія українського режисера Антоніо Лукіча 2019 року для якого вона стала дебютною повнометражною художньою стрічкою. За сценарієм молодий звукорежисер і невдаха Вадим отримує замовлення від клієнта з Канади з проханням записати голоси рідкісних тварин та пташок української фауни Закарпаття, однак завданням ускладнюється тим, що у подорож Закарпаттям разом із Вадимом вирушає його мати-таксистка. Не забудьте взяти каремат або тепленький коцик для зручнішого перегляду.

Коли: 12 серпня о 20:45

Де: сквер “На Валах”

Вхід вільний.

Патріотичний концерт оркестру Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України

Під час патріотичного концерту буде проводитися збір коштів на ЗСУ, тому усі охочі зможуть долучитися до нього. "Піднімемо бойовий дух молодді у боротьбі з агресором", – зазначають організатори. Впродовж дня на цій локації також експонуватиметься виставка «Зброя перемоги». 

Коли: 12 серпня о 17:00

Де: на проспекті Свободи, на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку

Благодійна гра «MindGame»

Цю гру організовують, щоб зібрати кошти для ЗСУ. Також це чудова нагода зустрітися з друзями, провести вдало час і подарувати один одному теплі емоції. В одній команді участь можуть брати від 4 до 10 гравців. Необхідно попередньо зареєструвати команду до 16:00 11 серпня за посиланням

Коли: 12 серпня о 18:30

Де: MolodoZeleno за адресою вулиця Джерельна, 20.

Спортивний фестиваль «Хоробрі Серцем»

Львів'ян та гостей міста кличуть на спортивний фестиваль «Хоробрі Серцем» присвячений міжнародному Дню молоді. В програмі заходу: Спортивні змагання по волейболу, футболу, настільному тенісу. Цікаві майстер-класи і локації: плетіння браслетів, зроби свій шопер, бойові мистецтва, Just DANSE, Валяння, Козаки, Ємоційна АПТЕЧКА. Також організатори обіцяють живу музику, мотиваційного спікера і вечір кіно. Всі зібрані кошти підуть на покупку тепловізерів для окремої бригади.

Коли: 12 серпня 14:00

Де:  Горіховий Гай

ТАРАС ПЕТРИНЕНКО

Тарас Петриненко — український музикант, співак, композитор, поет. Автор пісні «Україна», що перетворилася на своєрідний неофіційний гімн України. Найвідоміші пісні: «Пісня про пісню», «Господи, помилуй нас», «Любов моя», «Новий рік», «Ми не закінчили розмову» та ін. Народний артист України. 

Коли: 12 серпня, 19:00 - 21:00

Де: проспект Червоної Калини, 81, Культурно-освітній центр імені Довженка

Ціна: 280 гривень

ОЧІ, ПОВНІ СЛІЗ. КОНЦЕРТ

Останні пів року наші очі часто наповнюються сльозами. Біль, страх, відчай – це те, що ми проживаємо щоденно. Музиканти,  як кожен з українців та українок, переживають цю війну і шукають можливості її рефлексувати. Але на противагу війні є любов – найпотужніший щит від зла. Тому у програмі концерту «Lumi, potete piangere» («Очі, повні сліз») будуть виконані твори, в яких оспівується любов у всіх її проявах: до Бога, до коханої людини, до музики й, зрештою – до життя. 

Коли: 12 серпня, 19:00 - 20:00

Де: вулиця Чайковського, 7, Львівська обласна філармонія

Ціна: 150 – 300 гривень. 

Последние новости