На вулиці Пекарській у Львові відкрили ресторан української кухні для хіпстерів "Зашкварка". Його автор — ресторатор Нестор Шуманський. Де поїсти у Львові.
Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
Новий заклад, який за велику кількість вареників з цікавими начинками у меню (як от: із курчими серцями; з лососем, рікотою та червоною ікрою; з халвою; з вишньою і рікотою) вже охрестили "вареничною", розташований у новому хіпстерському районі Льова, на вулиці Пекарській, 2.
Окрім вареників, меню закладу складається з вушок, клюсків, зупів, салатів, млинців і сирників. До страв можна замовити пиво, безалкогольні напої, каву тощо.
Поки що "Зашкварка" працює у тестовому режимі. Графік роботи: з 10:00 до 21:00.
[read_more_vg id="1228648"]