Диван зачекає: куди піти у Львові на вихідних, 25-26 березня

Диван зачекає: куди піти у Львові на вихідних, 25-26 березня. || Фото: Юрій Богун.

За кілька днів до початку нового вікенду традиційно розповідаємо про те, куди можна піти у Львові на вихідні, 25-26 березня, аби "перезавантажитися". Дивіться повну афішу Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прогулянка територією Emily Resort 

Адміністрація Emily Resort запрошує на прогулянки територією комплексу. Відвідувачам пропонують прийти, щоб відпочити від міського гамору та насолодитись панорамою озера, гір, лісу та теплим весняним повітрям. 

Коли: 25-26 березня, 12:00-20:00. 

Де: Emily Resort, вулиця Хмельницького, 9Б, Винники.

Ціна: безкоштовно.

Як риба в місті. Квест

Музей Міста (МуМі) пропонує пройти квест центром Львова «Як риба в місті». В його основі – мапа із зображеннями місць, які діти рекомендують відвідати своїм одноліткам. Також команди отримують набір мандрівника і мандрівниці з інструментами, які допоможуть розв'язати 10 завдань різної складності.

Квест розроблено для підлітків, однак завдання є достатньо цікавими для сімейних команд з дітьми, а також для дорослих.

Участь в квесті безкоштовна. Достатньо зібрати команду 2-5 осіб, зареєструватись  та підписатися на МуМі в соцмережах. У визначений час прийти до музею чи Центру туристичної інформації і позичити набір мандрівника та мандрівниці. Після проходження квесту його потрібно буде повернути. За виконані завдання, команди отримують невеликий подарунок від Музею Міста.

Квест можна отримати за такими адресами:

Коли: 25-26 березня, 10:00-17:00.

Де: площа Ринок, 1, вулиця Руська, 20, вулиця Устияновича, 4, Окуневського, 3, вулиця Б. Антоненка-Давидовича, вулиця Личаківська, 189, вулиця В. Симоненка, 10, вулиця Б. Хмельницького, 175.

Ціна: безкоштовно.

Екоцентр

Хоча екоцентр у Львові чимало людей вважають зоопарком, та насамперед він є закладом освіти, де діти можуть отримати хороші знання про травин та досвід роботи з ними. Більшість мешканців зоокутка врятували від смерті через травми отримані в дикій природі або ж від рук недобросовісних господарів. Загалом у центрі є більше 130 тварин, серед яких чимало екзотичних.

Коли: 25-26 березня, 10:00-15:00. 

Де: Екоцентр, вулиця Кубанська, 12.

Ціна: безкоштовно.

Домівка врятованих тварин 

Унікальне місце у Львові, де можна зустріти найрізноманітніших тварин і птахів: лисиць, вовків, білок, єнотів, бобрів, конів, тхорів, кроликів, котів, орлів, лелек, сов, воронів… Притулок розташований у парку "Знесіння" у Львові. Вхід туди вільний і бажаний, як для волонтерів та охочих допомогти, так і для тих, хто просто хоче поспілкуватися з тваринами. Благодійні внески і гостинці для тварин вітаються. 

Що можна принести для мешканців Домівки: курятину, дрібну рибу, корм для гризунів, корм для котів і собак "4 лапи", овочі та фрукти (банани, ківі, яблука, хурма, виноград), горіхи (грецькі, арахіс), фарш, сухофрукти, зерно (насіння соняшника, кукурудза, овес). 

Коли: 25-26 березня, 10:00-17:00.

Де: Домівка врятованих тварин, вулиця Довбуша, 24.

Ціна: безкоштовно. 

Брати Гадюкіни

Їхня історія почалась більше як 30 років тому, і чимало історій та спогадів вони можуть нам розповісти. Вони – стали голосом епохи. Вони стали фундаментом та титанами українського року. Легендарні Брати Гадюкіни виступлять з  концертом у !FESTrepublic у суботу, 25 березня. 

Коли: 25 березня, 18:00-20:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 425-975 гривень.

Венздей Фест 

24, 25, 26 березня Farba Place у Львові запрошує малечу та батьків на "Венздей Фест". Організатори підготували для відвідувачів чарівний світ із усіма героями: Wednesday Adams, Enid, Uncle Fester, Lurch та багато інших.

Також у програмі: аквагрим, хімічне шоу, тесла шоу, майстер-клас, святкова фотозона, професійний фотограф, інтерактивна вистава, дитяча дискотека і ще багато чого цікавого.

Сеанси 12:00, 15:00, 18:00. Подія відбувається 2,5 години. 

Детальніше про Венздей Фест.

Коли: 25-26 березня, 12:00-18:00. 

Де: Farba Place, вулиця Хімічна, 4а.

Ціна: 799 гривень.

Punisher Beer Weekend 

23-26 березня в Театрі пива "Правда" у Львові відбудеться Punisher Beer Weekend. Це вже шостий пивний вікенд з крафтом із усієї України. 

Для гостей запропонують 100 сортів пива від крафтових броварень з різних регіонів нашої країни. До пива будуть також їжа і закуски. Частину прибутку з події передадуть на виготовлення Punisher'a для наших збройних сил.

Вхід із келихом з попередніх вікендів — безкоштовний.  

Коли: 25-26 березня, 16:00-22:30.

Де: Правда. Beer Theatre, площа Ринок, 32.

Ціна: 150 гривень.

Олег Скрипка. Благодійний концерт

У неділю, 26 березня, у центральному атріумі ТРЦ King Cross Leopolis відбудеться благодійний концерт за участі Oleg Skrypka та Vopli Vidopliassova. Чудова нагода побачити і послухати легендарний український рок-гурт і зробити свій внесок для перемоги. 

Коли: 26 березня, 17:00-19:00.

Де: ТРЦ King Cross Leopolis, Сокільники, вулиця Стрийська,30. 

Ціна: безкоштовно.

Пісні, народжені Львовом

Відомі солісти та колективи Львівської національної філармонії запрошують на чудову мандрівку в дивовижний світ пісень композитора Сергія Петросяна. 

26 березня відбудеться концерт його пам’яті. Вірменин за походженням, з юних літ він жив і творив у місті, котре любив понад усе. Маестро надихався Львовом — його історією, самобутністю, мелосом міського романсу, колоритом батярських пісень. Композитор захоплювався українським фольклором, органічно вплітаючи його у свої пісенні мініатюри. Петросян співпрацював з такими майстрами слова, як Анна Канич, Михайло Петренко, Ростислав Братунь. Пісні композитора виконували народні артисти України Іван Мацялко, Ігор Кушплер, Інеса Братущик; солістка Нью-Йоркської опери Оксана Кровицька; співаки Ірина Доля, Назар Савко, Богдан Косопуд. Серед творчого доробку композитора, що представлений лише частково у дев’яти виданих збірках, чимало яскравих пісень для дітей. 

Детальніше про концерт

Коли: 26 березня, 18:00-19:00.

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7.

Ціна: 150-400 гривень.

Дизель Шоу. Весна буде

У неділю, 26 березня, у !FESTrepublic у Львові відбудеться концерт команди "Дизель Шоу" з програмою "Весна буде". 

У новій програмі – несподівані образи, яскраві продовження знайомих історій, виступи запрошених акторів. І, як завжди, на сцені – неймовірні Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Олександр Бережок, Яна Глущенко, Євген Сморігін, Євген Гашенко, Юлія Мотрук та Дмитро Танкович. Концерт у Львові, як і інші виступи "дизелів", будуть проведені на підтримку ЗСУ", — розповіли організатори.

Коли: 26 березня, 16:30-18:30.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 360-980 гривень.

[read_more_vg id="1236845"]

 

Последние новости